Ponedjeljak, 13 Maja, 2024
Rubrika:

Popović član poslaničkog kluba SDP-LP: Nastavljamo tradicionalnu saradnju sa DPS-om

''Koristim ovu priliku da istaknem da je ovaj potez još jedan doprinos LP jedinstvu i snazi suverenističkog bloka, ovog puta u Skupštini, a da ćemo i ja i LP i u buduće nastaviti da nastupamo sa iste platforme kao i do sad uz tradicionalnu saradnju sa DPS-om''

Andrija Popović, predsjednik i poslanik Liberalne partije, saopštio je da će shodno dogovoru unutar suverenističkog bloka postatio član kluba SDP-LP zajedno sa još dva poslanika SDP-a.

“Naime, najmanji broj poslanika koji je potreban da bi se formirao Klub poslanika je tri, a kako je dosadašnji član kluba poslanika Fatmir Đeka postao ministar u 43.Vladi Crne Gore, i time napustio klub u Skupštini, u cilju pomoći našim prijateljima u SDP-u pristao sam da budem član novog kluba SDP-LP. Koristim ovu priliku da istaknem da je ovaj potez još jedan doprinos LP jedinstvu i snazi suverenističkog bloka, ovog puta u Skupštini, a da ćemo i ja i LP i u buduće nastaviti da nastupamo sa iste platforme kao i do sad uz tradicionalnu saradnju sa DPS-om”, naveo je Popović.

On se dosadašnjim kolegama iz kluba zahvalio na saradnji i da istakao da zajednički nastavljaju borbu za građansku, evropsku, antifašističku i suverenu Crnu Goru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve