Četvrtak, 23 Maja, 2024
Rubrika:

Popović čestitao katolički Uskrs

Prema njegovim riječima, univerzalne vrijednosti mogu biti zapostavljene ali ne i zaboravljenje jer su one suština svakog vremena, i siguran su način da se doživi istinski duh Uskrsa i hrišćanske ljubavi

Svim građanima i građankama rimokatoličke vjeroispovijesti i svima koji slave Uskrs prema gregorijanskom kalendaru, nadbiskupu barskom Roku Đonlešaju kao i svještenstvu rimokatoličke crkve, srdačno čestitam veliki hrišćanski praznik, poručio je predsjednik Liberalne partije (LP), Andrija Popović.

“Neka predstojeći blagdani unesu mir i sreću u važe živote i familije. U danima pred nama promislimo o vrijednosti ljudskog života ali i zajedništva na čiju nas je važnost podsjetila tragična epidemija koja još uvijek traje”, naveo je Popović.

Prema njegovim riječima, univerzalne vrijednosti mogu biti zapostavljene ali ne i zaboravljenje jer su one suština svakog vremena, i siguran su način da se doživi istinski duh Uskrsa i hrišćanske ljubavi.

“Želim vam da uskršnje praznike provedete sa najbližima, u najboljem zdravlju i sreći i u sigurnosti”, zaključio je Popović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve