Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Polemika Živkovića i Kneževića o prijetnji napadom na Tuzi: Pogledajte izvorni snimak

Knežević je to demantovao i pozvao Živkovića da mu se izvini nakon preslušavanja snimka

Predsjednik DPS-a Danijel Živković kazao je u završnoj riječi kako je Milan Knežević, tokom rasprave u Skupštini sa tadašnjim predsjednikom CG Milom Đukanovićem, kazao da je bio među onima koji su pripremali pohod na Tuzi.

Knežević je to demantovao i pozvao Živkovića da mu se izvini nakon preslušavanja snimka.

Pošto je završeno glasanje o smjeni Andrije Mandića, Živković je i Skupštini “pustio” audio zapis sporne situacije.

Knežević je potvrdio da je, nakon neuspješnog napada na Vladu 14. januara 1998. bio među onima koji su otišli do kasarne Vojske Jugoslavije. Tvrdi, međutim, da su oružje tražili kako bi se odbranili od policije a ne radi napada na Tuzi.

Antena M pronašla je u arhivi događaj o kojem se povela polemika. Pogledajte kako je to izgledalo i šta je tom prilikom rečeno.

IzvorantenaM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
11.03.2024-19:16 19:16

Skupstinom drzave CG..vladaju najveci kriminalci-pucisti-antidrzavnici…zajedno sa Spajicem..i Mandicem.. Ova uzasna..cetnicka-zlikovacka politicka partija bi trebala jos u vrijeme G-dina Djukanovica zabraniti..iz razloga..sto ne postuju zakone niti Ustav drzave ..Ovo je stari snimak..vidi se,da se nece
ova ekstremna-kriminalna organizacija nikad promijeniti…

Caramdjordje
11.03.2024-22:32 22:32

Podnesi ostavku Zecko zastidje,cu li sebe?

BMX
11.03.2024-22:54 22:54

Lik poput Milana Kneževića je bio i ostao sluga režima u Beogradu. I to sluganstvo obavlja sa posebnim podaničkim entuzijazmom i zarom pa je zajedno od svog vlasnika i gospodara AV kome je sricao svoje stihoklepacke seljoberske rime dobio orden zajedno sa pahomijem. Sad ulazi u vlast i bice oslobodjen za drzavni udar i izdaju. Dotakli smo dno dna

COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
12.03.2024-09:30 09:30

Jutros iznebuha osvanuli reklamni plakati banderama proz Majanoviće. Trobojni plakati poziva srbadiju Majanovića na veselo okupljanje u meesni dekulturni centar na blesavo veče u organizaciji veselog trojstva dva pesnika i jedna pevačica. Rika će da se čini, biće zvek zvekova, čuće se do Golubovaca, a mejbi i do Podgorice. Očekuje se da će najviše pažnje privući pored tačke cijukanje pesnika od onogošta i tačka ,, Laži lažo da se veselimo”. U ovoj drugoj tački očekuje se učešće i lokalnih lažova da ne lagavaju samo po pokajanja i svadbi već da mogu to činjet i sa mikrofonom u ruci, a morate… Pročitaj više »

Mnenk
12.03.2024-09:41 09:41

Poštovana gospodo iz mog portala, možete li mi pomoći da mi kažete ili približite, ko su “ljudi” koji godinama glasaju za najljigavijeg i najbezobraznijeg tipa na kugli zemaljskoj Milana Kneževića? Tip koji poslednjih 30.godina, otvoreno,javno, rovari,ponižava državu Crnu Goru, a sa druge strane se u istoj nalazi na vlasti i preferira mjesto u vladi četničke bolumente Mickiya i Jadova sa glavnokomandujućim izdajnikom iz Krnje Jele-Opština Šavnik, Andrijom Mandićem. Da li je “narooduu” Crne Gore jasno ko su Mickey i Jadov i na koju su stranu i kakvi su “ljudi” iz DPS koji su listom preletjeli u PES i DemoNkrate.