Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Pokret Svi za naš GRAD: Predstavljanje odborničke liste u srijedu u 20 časova

''Ovo je prilika da naši sugrađani upoznaju odborničke kandidate i uvjere se da našu listu čine istaknuti pojedinci, posvećeni, odgovorni, generacijski različiti, ali svi do jednog spremni da rade u najboljem interesu našeg grada''

Pokret „Svi za naš GRAD – dr Ivan Vuković” će u srijedu, 21. septembra sa početkom u 20 časova u sportskoj dvorani Univerzitetskog sportsko – kulturnog centra, predstaviti listu kandidata sa kojom će nastupiti na predstojećim lokalnim izborima, najavljeno je iz tog Pokreta.

“Ovo je prilika da naši sugrađani upoznaju odborničke kandidate i uvjere se da našu listu čine istaknuti pojedinci, posvećeni, odgovorni, generacijski različiti, ali svi do jednog spremni da rade u najboljem interesu našeg grada. Ukoliko, kao i mi, želite da Podgorica nastavi da se razvija kao evropski, savremeni grad, grad po mjeri svakog njegovog stanovnika, pozivamo Vas da prisustvujete predstavljanju liste i upoznate naše odborničke kandidate. Uvjereni da zajedno možemo postići još puno toga, nastavljamo dalje… Svi za naš grad”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve