Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Podgoričanin uhapšen zbog prijetnji Čarapiću, pušten nakon saslušanja

On je kazao i da je prije 20 dana dobio otkaz zbog - navodne zloubotrebe službene kartice za gorivo

Podgoričanin Mirko Dakić (42) u izjavi dostavljenoj portalu CdM kazao da je uhapšen jutros zbog prijetnji funkcioneru Pokreta Evropa sad, Vasiliju Čarapiću, ali da je nakon saslušanja kod sudije za prekršaju pušten na slobodu.

Iz policije su za CdM potvrdili da je Dakić uhapšen zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru na štetu Vasilija Čarapića. On je prijetnje navodno objavio na društvenoj mreži Fejsbuk.

Dakić tvrdi da su prvobitno pokušavali da mu “smjeste” aferu sa gorivom, a da sada pokušavaju da ga proglase ubicom.

Takođe, Dakić tvrdi da su pokušavali da mu “smjeste aferu sa gorivom”, a s obzirom, tvrdi on, da to “ne mogu da dokažu pokušavaju da me proglase i ubicom”.

“Dana 01.09.2023. godine, Vasilije Čarapić direktor PES-a, je podnio prijavu protiv mene za prijetnju smrću njega i njegovog đeteta. Jutros, 04.09.2023. godine (poslije punih tri dana), pozvan sam u devet časova u CB Podgorica na informativni razgovor u vezi prijetnje kako navodi Čarapić. Tu prijetnju, kako je i sam naveo u izjavi, nije čuo od mene nego mu je prenio partijski kolega Dragutin Vučinić. Lišen sam slobode oko 10:30 časova, u pritvoru sam bio do 12:15 časova odakle sam poveden i na suđenje i dokazao po drugi put da nisam kriv”, naveo je Dakić u izjavi dostavljenoj CdM-u.

On je kazao i da je prije 20 dana dobio otkaz zbog “navodne zloubotrebe službene kartice za gorivo”.

“Mene kao običnog građanina zanima ko sve ovo širi neistine i ko mi smiješta”, poručio je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pikasi
05.09.2023-12:44 12:44

A ko ce ovoga slina dirati.