Ponedjeljak, 11 Decembra, 2023
Rubrika:

PES: Abazović od sjednica pravio rijaliti, krio dokumenta i transakcije

''Upravo sjednice zatvorenog tipa, na kojima smo mogli pratiti Abazovićev cirkus, nisu služile apsolutno ni za kakvu transparentnost, već isključivo za samopromociju bivšeg premijera''

– Danas je konačno i formalno završen Abazovićev rijaliti. Prigovor za nedostatak transparentnosti koji je uputila opoziciona URA na račun odluke 44. Vlade, jeste samo pokušaj da se nastavi sa varanjem javnosti, što i jeste manir bivšeg premijera i sadašnjeg predsjednika URA-e.

Dok su sjednice Abazovićeve Vlade navodno bile otvorene za javnost, brojna dokumenta i transakcije koji mogu upućivati na zloupotrebe bili su zamračivani, pa i pored toga smo imali primjere da srednjoškolci na sjednicama 43. Vlade postaju diplomirani inženjeri – saopšteno je iz PES-a.

– Upravo sjednice zatvorenog tipa, na kojima smo mogli pratiti Abazovićev cirkus, nisu služile apsolutno ni za kakvu transparentnost, već isključivo za samopromociju bivšeg premijera. Zato niko od građana neće žaliti što se taj serijal komedija okončao, niti što više nema transparentnosti po Abazovićevom modelu, dok se istovremeno zamračuju transakcije, dokumenta i vodi sjednica sa tajnim tačkama dnevnog reda.

I kada je završio u opoziciji, imamo priliku da vidimo koliko je bivši premijer imao dobre prognoze, kada je sebe projektovao za vječnog vlasnika premijerske fotelje.

Gospodinu Abazoviću želimo uspješan parlamentarni rad u opoziciji, gdje će ga čekati i oni koji su ga svojevremeno izglasali za predsjednika Vlade – navode iz PES-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Andrija
01.11.2023-05:15 05:15

Ovakvi izdajnici ne trebaju nikom svako bjezi od ovakvih -URA DALEKO VAM KUCA OD- CG -KOJA STE ZLA -SAMO -PIH-PIH-PIH-OD BOGA PLATILI  viditeli na sta licite u Skupstini svi bjeze od vas ka da ste Gubavi !!