Perović poručio: Partije da se izjasne da li su za bojkot

“Što prije moramo saznati da li ostaju pri bojkotu, kako bi kasnije mogli da objasnimo građanima kakav je bio njihov stav u ovom trenutku, pošto se svi kunu u Sporazum o budućnosti i koje će izgovore koristiti ako ga neka od partija bude direktno prekršila izlaskom na, recimo, lokalne izbore”, kazao je Perović

Lider pokreta Odupri se Džemal Perović kazao je Vijestima da će od partija tražiti jasan odgovor, kako bi planirali naredne proteste.

Džemal Perović

“Što prije moramo saznati da li ostaju pri bojkotu, kako bi kasnije mogli da objasnimo građanima kakav je bio njihov stav u ovom trenutku, pošto se svi kunu u Sporazum o budućnosti i koje će izgovore koristiti ako ga neka od partija bude direktno prekršila izlaskom na, recimo, lokalne izbore”, kazao je Perović.

On je istakao da očekuje da tokom ovog mjeseca “što više raščiste poziciju” na opozicionoj sceni, svake grupacije pojedinačno i nastave sa masovnim protestima.

Za proteste, kako je kazao, ne računaju na opoziciju, navodeći da su prethodni bili isključivo građanski.

Perović je kazao da u međusobnom prepucavanuju opozicije neće dopustiti zloupotrebu Sporazuma, jer je veoma jasan i obavezujući za sve.

 

Komentari

avatar