Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Patriotsko komitski savez: Bečić kao bevanda

Postavljaju pitanje, gdje je sinoć bila ljubav prema Crnoj Gori?

Patriotsko komitski savez  (PKS) poziva Aleksu Bečića, predsjednika #nijemojaskupština, da ne brani suverenitet Crne Gore kako ga brani jer ako nastavi sa “odbranom”, Crne Gore postojati neće, saopštili su iz PKS.

“Njegova licemjerna izjava da će “svako ko se drzne da ospori crnogorsku suverenost i nezavisnost imati u njemu oštrog protivnika, dokazi nakon večeri egzaltiranog dočeka srpskog mitropolita Joanikija u Podgoricu, đe se uz iće i piće slavilo ‘srpskom rodu’, Nemanjićima i Karađorđevićima, rušiteljima i palikućama Crne Gore”, navode iz PKS.

Kako dodaju, lider Demokrata, koji neuspješno manipuliše na srpsku ili crnogorsku kartu, kako mu u datom trenutku odgovara, glumi uštogljenog Evropljanina u dva broja manjem odijelu, punih usta demokratije, pomirenja, građanstva, a u stvari je umiveni srpski nacionalista koji se sa Frontom, žestoko bori za “crkvene” glasove i “dubinske” funkcije.

“Ništa kod njega nema crnogorsko, niti je ijednim gestom ta partija na čijem je čelu, pokazala interes da povede dijalog ili da oslušne interese crnogorskog naroda ili države Crne Gore. Bečić kaže da mu je ‘intencija’ iliti namjera ‘da Crna Gora bude država svih njenih građana, koji će svojom ljubavlju prema njoj i uzajamnim poštovanjem i slogom učiniti da bude vječna i ponosna’!”, ističu iz PKS.

Postavljaju pitanje, gdje je sinoć bila ljubav prema Crnoj Gori?

“Đe je bilo poštovanje prema državi Bečiću? Tako što ste vijali tuđe zastave, pjevali tuđe pjesme, slavili mitropolita tuđe crkve? I đe su građani crnogorske nacionalnosti u toj projektovanoj državi svih?”, navode iz PKS.

Naglasili su da njih u PKS-u nije nikad ni mogao, niti će ikad prevariti čovjek koji je politički ubio onog ko ga je stvorio i onaj koji, kao bevanda, tumara u sadašnjem političkom trenutku Crne Gore.

“Jedinu istina koju je u ovom tvitovanju #nijemojpredsjednik Skupštine Bečić napisao je da će Crna Gora biti vječna, a svi oni mrlja u istoriji, koji su je pokušali srušiti i obespraviti gore no 2018. to su im preci učinjeli”, zaključili su iz PKS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
NIKOLA
03.06.2021-18:12 18:12

Nista od price nemamo ustanut i kazat Cetniku LJOJU- STOP!

pinokio
03.06.2021-23:02 23:02

krenula pozicija cistu istinu zbori.. ,cuva CG ko i oni sfrj zjenicu tudjeg oka, i izbore prijevremene.
Nosoevi im nijesu za zanemarit, s tedenvijom pinokio sindroma.