Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

OTPOR IZDAJNIČKOJ VLASTI Svi smo mi Nik Đeljošaj!

Za odluku o zatvaranju Tuzi Đeljošaj i građani te opštine su čuli iz medija, a niko iz nove teokratsko-izdajničke vlade se nije ni udostojio da objasni ovakav radikalan potez što predstavlja ekstremni oblik neodgovornosti i bezobrazluka. Stoga je ovakva reakcija Đeljošaja opravdana, a manjinski narodi su još jednom pokazali kako se brane tekovine Crne Gore i kako se brani pravni poredak i sistem koji je ugrožen od neznalica iz teokratkso izdajničke vlade

Izdajničko teokratska vlada donijela je juče nepravednu, ničim opravdanu, očigledno revanšističku odluku da Tuzi i narod koji živi u toj opštini kazni zbog ometanja velikosrpskih hegemonističkih planova nove vlasti i njihovih nalogodavaca.

Iako je opština Tuzi u prvoj grupi i zelenoj zoni kada su u pitanju oboljeli od koronavirusa, Vlada na čelu sa premijerom Zdravkom Krivokapićem i potredsjednikom Dritanom Abazovićem, bez ikakvih konsultacija sa lokalnim rukovodstvom, donijela je odluku da se u toj opštini zatvore ugostiteljski objekti.

Predsjednik Opštine Nik Đeljošaj dao je pravu dijagnozu ovakve odluke nazvavši je političkom i prije svega ”osvetom prema opštini Tuzi zbog isticanja zastave Kosova i Albanije na zgradi opštine prije par dana”.

Đeljošaj je pozvao Krivokapića i Abazovića na dijalog povodom ove odluke, ali s obzirom da nije naišao na razumijevanje čelnika nove vlade, koji uostalom nemaju razumijevanja nizašta osim za destrukciju države, donio je odluku o radnom vremenu ugostiteljskih objekata u opštini Tuzi od 7- 18 sati.

“Sve možete da uradite, i metak u nas, ali uplašiti i zaustaviti da se borimo protiv diskriminacije nećete moći. A Dritana jedva čekam da sretnem!”, poručio je Đeljošaj, Abazoviću i Krivokapiću.

Da li si Dritane već pripremio da na tviter svečano objaviš kako ti hapse sunarodnika?

Nakon ovakve izjave Đeljošaja, reagovao je prvi pendrek Crne Gore, pošteni kvazi-Albanac na čelu bezbjednosnih službi izdajničke vlasti Dritan Abazović koji je naložio Tužilaštvu da pritisne Đeljošaja.

S obzirom da odlazeći gospodar cjelokupne tužilačke institucije Milivoje Katnić i dalje ne želi da napusti svoju udobnu fotelju pa traži milost nove valsti, Podgoričkom Osnovnom državnom tužilaštvu nije trebalo puno da saopšti da će ispitati da li je predsjednik opštine Tuzi Đeljošaj počinio krivično djelo pozivanje na otpor, kada je poručio da Tuzi neće poštovati mjere za suzbijanje koronavirusa.

Bivši Albanac sad pobornik ravnogorske ideologije Abazović već je vidio sebe kako svečano na tviteru likuje dok sprovodi svog sunarodnika Đeljošaja, ali predsjednik opštine Tuzi se ipak nije uplašio. Đeljošaj je na prijetnje koje je Abazović uputio preko Tužilaštva ironično odgovorio da su ga ”baš uplašili”.

Milivoje – uhapsi vladu zbog veleizdaje, pa baci pendrek i daj ostavku da se iskupiš za sve brljotine

Iako izdajnička vlada nastoji da predstavi Đeljošaja kao anarhistu koji se bori protiv državnog poretka, konkretni dokazi ne idu u prilog toj tvrdnji. Podsjećanja radi, dok je za suzbijanje koronavirusa bilo zaduženo Nacionalno koordinaciono tijelo (NKT) Đeljošaj je bio pozvan na sjednicu tog tijela gdje su mu kao predsjedniku opštine predočene činjenice o epidemiološkoj situaciji. Odmah poslije sjednice izašao je konferenciju za medije i pozvao sve da daju besu na odgovorno ponašanje.

Sa druge strane, za odluku o zatvaranju Tuzi Đeljošaj i građani te opštine su čuli iz medija, a niko iz nove teokratsko-izdajničke vlade se nije ni udostojio da objasni ovakav radikalan potez što predstavlja ekstremni oblik neodgovornosti i oholosti, pogotovo što su Tuzi, kako je već naglašeno, u zelenoj zoni po oboljelima od korone.

Stoga se može smatrati da je ovakva reakcija Đeljošaja potpuno opravdana, a manjinski narodi su još jednom pokazali kako se brane tekovine Crne Gore i kako se brani pravni poredak i sistem koji je ugrožen od neznalica iz teokratsko izdajničke vlade.

Uostalom, s obzirom na dosadašnji učinak Vlade Crne Gore, postavlja se pitanje da li bi ta Vlada, prema svemu do sada prikazanom bez sumnje izdajnička, smjela da zabrani litijanje i klerofašističko šenlučenje u Beranama i Nikšiću ako bi se na to odlučile pristalice “svetosavskog kulta krvi i tla”.

B.K.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MUuuuuuuuu
25.02.2021-09:34 09:34

Nek zna SRPSKI SVET NA CELO SA ABAZOVICEM DA IM OVO NIJESU CRNOGORCI pa mogu da radit sto oce E bog vam pomogao Albanci bar vi sanite ovom zlu na put ne dajte da vas uobroce na njihove JASLE!

Milovan Gojovic
25.02.2021-09:45 09:45

Puna podrska gospodinu Djeljosaju kao i nasoj braci gradjanima cijele Malesije i opstine Tuzi Gradjani Podgorice otpor ovoj profasistickoj kleronacionalistickoj okupatorskoj srbijanskoj vladi je poceo na Cetinu Evo se nastavio i u Tuzima Progovorimo i mi podgoricani Znam da ce i nas i Tuzane napast ovi sto sljegose i postase Podgoricani ljicnom kartom Ovi koji se mole pod ikonom popa mace Ovi koji oce ulicu ratnih zlocinaca mladica djurisica ovo zlo cetnicko fasisticko koje je nazalost zadesilo Crnu Goru Ovi koji ne priznaju genocid nad Crnom Gorom od 1918

Arhont_P.
25.02.2021-10:09 10:09

Brav Balša! Tako se zbori! Bez uvijanja! Čestitke i Đeljošaju, kada nema nas da ovim klerofašitima odgovorimo kako treba!

branko
25.02.2021-11:38 11:38

BRAVOOOO DJELJOSAJ…..UZ TEBE SU SVI CRNOGOIRCI…STOP DISKRIMINACIJI

Nada
25.02.2021-11:47 11:47

Molim vas da se vi iz portala Aktuelno odredite da li je Dritan Abazovic Albanac ili nije.Danas po vama mu hapse sunarodnike,juce ste ga zvalu kvazi-Albanac a jos prije Goranac.

Sara
25.02.2021-12:02 12:02

Svi usajemo na otpor-ovoj izdajnickoj-kriminalnoj vladi..

Tudji agenti…tudji popvi..antidrzavnici..itd im ne smetaju..a djelosa smeta..svi uz Djelosu..pocev od NK-PG-sjeverni dio..citava CG koja ima obraza!

!!!
25.02.2021-15:16 15:16

Za 100 dana uspjese da uniste drzavu,ovi nikogovici!Skupljeni s konca i konopca,od spijuna i kriminalaca,sa svih strana svijeta.Budi se Crna Gora!!!

Nenad Mitrov Ljubiša
27.02.2021-01:21 01:21

Patriote, mala je Dobrota za sve vas. Javite im da prosire kapacitete.