Nedjelja, 23 Juna, 2024
Rubrika:

Orlić čestitao Mandiću: Narodna skupština Srbije spremna da jača parlamentarnu saradnju sa Crnom Gorom

''Uvjeren sam da postoji obostrana spremnost za jačanje političkog dijaloga i saradnje u svim oblastima od zajedničkog interesa, na dobrobit građana obje zemlje, ali i čitavog regiona''

Povodom izbora za predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića danas je čestitku uputio predsjednik Narodne skupštine Srbije Vladimir Orlić.

“Predstavlja mi veliko zadovoljstvo da Vam, u ime Narodne skupštine Republike Srbije, kao i u lično ime, uputim srdačne čestitke i najbolje želje povodom Vašeg izbora za predsjednika Skupštine Crne Gore, kao i da Vam poželim puno uspjeha u obavljanju ove odgovorne dužnosti. Uvjeren sam da postoji obostrana spremnost za jačanje političkog dijaloga i saradnje u svim oblastima od zajedničkog interesa, na dobrobit građana obje zemlje, ali i čitavog regiona. Koristim ovu priliku i da istaknem spremnost Narodne skupštine Republike Srbije da pruži svoj puni doprinos jačanju parlamentarne, ali i sveukupne saradnje naših dviju država. U iskrenoj nadi da ćemo imati čast da Vas ugostimo u Beogradu, želim Vam dobro zdravlje, svaku sreću i uspjeh u radu. Molim Vas primite, poštovani predsjedniče Mandiću, izraze mog najdubljeg uvažavanja“, naveo je Orlić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve