Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Opozicija u Mojkovcu: DPS pokušava izbornim inžinjeringom da spasi ono što se spasiti ne može

Iz URE, Demokrata, koalicije Za budućnost Mojkovca, grupe građana Ne damo Mojkovac i Ujedinjene Crne Gore poručuju javnosti da ''ovo DPS-u neće proći''

Vlast DPS u Mojkovcu se nalazi na izdisaju, prognoze koje daju građani Mojkovca nijesu optimistične po “bolesnika”, jer gubitak vlasti DPS-a je neminovan, navodi se u zajedničkom saopštenju opozicije na lokalnom nivou.

“Iz tog razloga svjesni da im nema spasa i da su im dani odbrojani pokušavaju izbornim inžinjeringom, poput današnje mini autobuske ekskurzije iz Nikšića, da udahnu sebi makar još tračak nade da u Mojkovcu mogu biti spašeni, i to prebacivanjem mjesta prebivališta raznih Tokovića, Magočevića, Džihića, Martana, Bećirbašića i ostalih Globarevića. Pitamo sve građane Mojkovca da li su ikad čuli za ova prezimena u svom komšiluku i trebali oni zajedno sa DPS-om da odlučuju o sudbini Mojkovca”, pitaju se u saopštenju.

Iz URE, Demokrata, koalicije “Za budućnost Mojkovca”, grupe građana “Ne damo Mojkovac” i Ujedinjene Crne Gore poručuju javnosti “da ovo DPS-u neće proći”.

“O svemu ovome smo obavjestili nadležne organe koji će narednih dana sprovesti preventivne mjere i spriječiti obesmišljavanje demokratije u Mojkovcu! Takođe, sjutra će biti obavješteni i ambasada Evropske unije u Crnoj Gori, kao i kancelarija OEBS-a. Objavićemo i spiskove svih ad hoc stanovnika Mojkovca koji se ovih dana prijavljuju radi glasanja i hoće da kroje sudbinu nama koji smo je vezali za naš grad. Na kraju, pozivamo Mojkovčane da se odupru ovoj anarhiji DPS-a da se jedinstveno odupremo i izrazimo građansku hrabrost i dostojanstvo kakvo Mojkovac nosi kroz istoriju sa ponosom”, zakljkučuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ovi boles
16.11.2021-02:41 02:41

Ovi bolesnici umislili da ce ponovo MOJKOVAC DOCI U CETNICKE SAPE POD OKUPACIJOM ka da smo zaboravili MOJKOVACKU BITKU NIKAD IM SE TO PONOVIT NECE!

borko
16.11.2021-05:09 05:09

Fino bi da usrećite Mojkovac ka što ste Budvu i cijelu Crnu Goru, da gledamo samo svađu i raskubanje oko fotelja. Džaba vam skrivanje iza lažnog jedinstva. Panjokari,Nema više marmulade da četničke mažete brade …

Lea
16.11.2021-10:35 10:35

Nece Mojkovac izgubiti duh slobodarstva i otpora shovinistickim i nazadnim idejma koje ozivljavaju kroz toboznju opoziciju, koja je opozicija slobodi , sreci i zajednistvu svih dobrih ljudi