Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Olenik: Ako Joanikija policija sprovede silom na Cetinje – to je okupacija

''Na Cetinju nije sukob Srba i Crnogoraca, već četnika, popova, Vučića, bojkotaša i nacionalista sa multietničkim, evropskim i građanskim društvom''

Srpski advokat Aleksandar Olenik ocijenio da ako policija silom, protiv volje građana, sprovede Joanikija Mićovića na Cetinje da se u tom slučaju radi o okupaciji crnogorske Prijestonice.

„Na Cetinju nije sukob Srba i Crnogoraca, već četnika, popova, Vučića, bojkotaša i nacionalista sa multietničkim, evropskim i građanskim društvom. I Srbi brane Cetinje. Ako će Joanikija silom sprovoditi policija, i to protiv građana Cetinja, to je okupacija“, napisao je Olenik na Twitteru.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
04.09.2021-19:43 19:43

Postovani gospodine Olenik vi ste pravno lice i sigurno znate sta govorite. Hvala vam na lijepoj podrsci ali na kraju krajeva ti kako ih vi nazivate “Cetnika, popova, Vucica i nacionalista trebaju da shvate da svaki mac ima dvije ostrice i da se na silu ne moze nista bar na duze staze jer sve ima svoj pocetak i kraj tako da ce i ovo divljastvo svetosavaca uskoro po svemu sudeci veoma brzo splasnuti. Hvala na paznji.