Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Odžić: Oslobodioci iz 2020. otišli par koraka dalje od DPS-a u uništenju državnih firmi i resursa

Kako je naveo, za par godina zaposliti 400 ljudi, sa prosječnom bruto platom od 800 eura znači da se fiksni trokovi na godišnjem nivou povećavaju za četiri milona eura

Partijsko zapošljavanje u RU Pljevlja, kao i cijena izvezenog uglja srpskom EPS-u platiće naravno građani Crne Gore. Nakaradan odnos prema državnim resursima, neodrživ je duži period, saopštio je , član Predsjedništva SDP-a Petar Odžić.

Kako je naveo, za par godina zaposliti 400 ljudi, sa prosječnom bruto platom od 800 eura znači da se fiksni trokovi na godišnjem nivou povećavaju za četiri milona eura. Ako uzmemo da mandat od 4 godine, od izbora do izbora, samo na partijsko zapošljavanje potrošeno 16 miliona.

“Oslobodioci” iz 2020, ne samo da nisu ništa unaprijedili u odnosu na rukovođenje iz doba DPS, već su otišli i par koraka dalje, u uništenju državnih firmi i resursa”, zaključio je Odžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
19.07.2023-22:55 22:55

Može li ovi stručnjak svatiti da DPS nije na vlasti skoro puni mandat…Mora li da se očeše o DPS makar malo ili da se poštaplje DPSom ka slijepac tumarajući tuđim gradom. Crna Gora ima većih neprijatelja nego što je DPS ali SDP mora da ih pomene ka da im saopštenja piše oni papirnati zmaj poznatiji po jarcu no po kolumnama ..