Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

ODUSTALI OD EVROPSKOG PUTA Demokrate konačno imaju stav: Podržavaju proteste protiv manjinske vlade

Demokratska Crna Gora konačno je zauzela politički stav i podržala je proteste koji se organizuju protiv najavljenog formiranja manjinske Vlade, što je suprotno stavu EU

Demokratska Crna Gora konačno je zauzela politički stav i podržala je proteste koji se organizuju protiv najavljenog formiranja manjinske Vlade, što je suprotno stavu Evropske unije.

“Pozdravljamo sve građane Crne Gore koji mirno i dostojanstveno na razne demokratske načine iskazuju protest protiv izdaje izborne volje građana.Obaveza je svih nas da se ponašamo u skladu sa Ustavom i demokratskim standardima i dignemo glas protiv svih koji izvode scenario predaje vlasti organizovanim kriminalnim grupama i DPS-u”, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Podsjetimo, šefica Delegacije EU Kristina Oana Popa saopštila je danas da je neophodno da se politička kriza rješava u okviru institucija, a ne na ulici.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Gavran
21.01.2022-16:04 16:04

Demokrate bog vas ubijo ka sto ce vas a dje vam je ona CETNIKUSA Zdenka Popovic dosad vam je bila na Celo sta je sad da nije jos na predavanja kod CETNICKOG ZLIKOVCA SESELJA e bjezite splacine i vi i SESELJ -DOSAO VAM JE KRAJ lopovi Cetnicki sa kokardama!

RIR
21.01.2022-16:10 16:10

odlazi i VAJNI pravnik Moma Koprivica , koji nije naučio kako pada svaka Vlada, na ovi bijeli svijet
Moma ,nezna da poslanici “ zamijenjuju “predstavljaju gradjane —ukoliko poslanici i ministri izdaju zemlju ,neznaju da rade /kao ovi /ima pravo bilo ko da im ukaze nepovjerenje a to je —ako ostanu na manje od 41. poslanika je KRAJ ——Moma K. manipuliše sa narodom…
mnogo je radio pa smrša Moma /četnik /sad ima priliku da se popravi kao pras………..c