Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Održana sjednica Savjeta za praćenje izrade Prostornog plana

''Savjet za praćenje izrade Prostornog plana Crne Gore razmotrio je i usvojio Informaciju o realizovanim aktivnostima povodom izrade Prostornog plana Crne Gore, koju je dostavila rukovoditeljka izrade Prostornog plana''

Savjet za praćenje izrade Prostornog plana Crne Gore održao je danas, 20. decembra 2021. godine, sjednicu kojom je predsjedavao predsjednik Savjeta, predsjednik Vlade  Zdravko Krivokapić, saopšteno je iz njegovog Kabineta.

“Savjet za praćenje izrade Prostornog plana Crne Gore razmotrio je i usvojio Informaciju o realizovanim aktivnostima povodom izrade Prostornog plana Crne Gore, koju je dostavila rukovoditeljka izrade Prostornog plana”, navodi se u saopštenju.

Tokom diskusijem, kako su istakli, zaključeno je da se dosadašnji proces izrade Prostornog plana Crne Gore odvija zadovoljavajućom dinamikom te da je potrebno dodatno intenzivirati dinamiku izrade i posvetiti pažnju uključenju svih prioritetnih projekata koji su definisani strateškim dokumentima, što će stvoriti pretpostavke za dinamičniji, inkluzivniji i održiviji razvoj Crne Gore.

“Premijer je naglasio da Prostorni plan mora predvidjeti intenzivan i održiv saobraćajni, energetski i infrastrukturni razvoj Crne Gore, te je od izrazite važnosti poštovanje rokova za njegov završetak”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve