Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

OBORIO REKORD POPULISTA Bogdanović u jednom izlaganju 23 PUTA rekao TAJKUNI: Ni poslanici SNS nisu toliko puta uspjeli da izgovore Đilas!

Stranka Demokrate, koja se svrstava kao prosrpska demagoška politička grupacija karakteristična je po javnim nastupima koji obiluju školskim primjerom populizma. Njihov partner iz vlasti pokret URA konstantno govori da su Demokrate stranka koja se o svim važnim pitanjima ne izjašnjava, već je uvijek uzdržana.

Šef poslaničkog kluba Demokrata Boris Bogdanović oborio je sinoć neslavni rekord regionalnih poslanika populista.

Bogdanović je tokom izlaganja od nekoliko minuta čak 23 puta pomenuo riječ tajkun, a Splendid čak osam puta!

Tako je Bogdanović uspio da sa trona skine poslanike Srpske napredne stranke koji su regionalno ismijavani jer su u svojim izlaganjima stalno pominjali ime lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

Stranka Demokrate, koja se svrstava kao prosrpska populistička politička grupacija karakteristična je po javnim nastupima koji obiluju školskim primjerom populizma. Njihov partner iz vlasti pokret URA konstantno govori da su Demokrate stranka koja se o svim važnim pitanjima ne izjašnjava već je uvijek uzdržana.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Petar Pan
24.12.2021-07:38 07:38

Ove ne treba dirati… samo ih forsirati i oni će doći sami sebi glave.

Klovn
24.12.2021-08:00 08:00

Ovaj je samo za rolu nepismeng klovna u cirkusu. Za njega su poslanici DF, ovo mi je teško da napišem ali moram zbog objektivnosti, akademici. Đoko Orlandić

natalija
24.12.2021-08:05 08:05

Nije jasno kako ne osjećaju da iz njih zvoni praznina. Priča demokrata Koprivice, Bogdanovića, Martinovića i Ljalja je odvratnoća koju zdrav razum ne može slušati.

Sasa PG
24.12.2021-15:10 15:10
Reply to  natalija

Natalija izvanredno receno u nekoliko rijeci svaka cast . Nema vecih licimjera i prevaranata od Ljaljovih ‘demokrata’. Nista ljigavije od kad znam za sebe vidio nijesam.

borko
24.12.2021-09:16 09:16

Najveći doprinos najelokventnih i najdemokratskijih poslanika je uvođenje okračalih i stiješnjenih sakova u upotrebu. Uvođenjem ovakvijeh sakova do izražaja dolazi stražnji ili śedalni dio tijela(neopravdano nazivanim poganim dijelom tijela) i izloženju do sad uskraćenim pogledima. Ispočetka se to pripisivalo upiranju-ofetkavanju materijala od kojih su sočinjeni sakovi ali se detaljnijom analizom došlo do zaključka da je to namjerno urađeno kako bi se ovaj dio tijela izložio pogledima, a koje su dosada bili neopravdano lišeni. Opšte je zadovoljstvo ovim napregnućima poslanika jer treba disat u onim sapetim omalenim dogužnjim sakojima ali potreba je potreba i svaka žrtva je malena…

MB_MNE
24.12.2021-17:06 17:06

Djilkos? Rjedak seljober turbo kalibra