Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

SUSRET RASHODOVANIH POLITIČKIH MANEKENA: Tadić i Lekić POZIRALI na kafi u Podgorici

Ipak, kako se radi o dvojici najvećih političkih manekena i ispraznih demagoga, sumnja se da su pričali o tenisu, ''mladim devojkama'', kremi za lice i o tome ko je bio ,,lepši kandidat'' za ''predsednika'' na izborima koje je izgubio.

Nesuđeni mandatar za sastav nove, potencijalno najgore Vlade u istoriji Miodrag Lekić uslikan je kako provodi vrijeme u društvu političkog pozera, bivšeg  predsjednika Srbije Borisa Tadića.

Podsjetimo, Tadić je, iako se predstavljao kao proevropski političar u svom mandatu potpuno prihvatio velikosrpski, neočetnički propagandni narativ. U tom duhu je Crnu Goru, tokom čitavog svog neslavnog mandata predstavljao kao “mafijašku balkansku Kolumbiju”. Pri tome je važio za uslužnu barbiku velikosrpstva i ,,srpskog sveta”, ideje koja je tada bila u začetku.

Uostalom, o kakvom se kalibru političara radi najbolje govori i to što je predsjedničke izbore izgubio od Tome Nikolića, nepopularnog ,,grobara”.

A o čemu su razgovarali baš u Podgorici, Tadić je opisao u tvitu.

“Razgovor prijatelja o pobjedi slobode, demokratije i pravde. O našoj Crnoj Gori i našoj Srbiji. U Podgorici sa Miodragom Lekićem, prijateljem, diplomatom, predsjednikom Demosa i nadam se budućim premijerom Crne Gore”, napisao je Tadić.

Ipak, kako se radi o dvojici najvećih političkih manekena i ispraznih demagoga, sumnja se da su pričali o tenisu, ”mladim devojkama”, kremi za lice i o tome ko je bio ,,lepši kandidat” za ”predsednika” na izborima koje je izgubio.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
05.11.2022-16:32 16:32

Djed Lekic..je pokazao svoje pravo lice..nista nije bolji..od neocetnika Dritana..

Lazo
05.11.2022-18:41 18:41

Šta ćemo sa slobodom i demokratijom u Srbiji moj Tadiću!?Zadesio vas je desničarski cunami evo čitavu deceniju ne znate đe se nalazite,a ti došao u Crnu Goru da prosipaš demagogiju!!Crna Gora se vama ne miješa ni u šta,a vi počistite ispred svojih vrata!

Sreten_V
05.11.2022-18:45 18:45

Ko je smislio naslov teksta, svaka mu čast! Uz svu muku nasmijah se
slatko!

RIR
05.11.2022-20:32 20:32

…oba nista čisto ,ništa jasno -ljudi “bevande “
naša SRB -naša CG /tamo njihovo ali sve jasno /

Neko tamo
05.11.2022-21:51 21:51

Matore propale prdonje
Zar van nije vrijeme da idete u penziju ili u staracki dom
A ovaj matori prdonja i posrbica za crnu goru je bio gori nego vucic

Seoce
05.11.2022-21:55 21:55

Lekić je odavno olinjali političar kako su prozvali novinari. Miloševićev ambasador u Italiji. Đukanović nije htio da ga tada posjeti kad je bio u Rimu. Tadić je isti kao i Lekić uz Seoca, a ovaj iz Pive

Naroz
05.11.2022-22:01 22:01

Ja sam nažalost sjedio blizu pa sam od konobara tražio sir da stavim u uši, ali ovi nisu imali, ni čvarke, samo kajmak, tako sam bio primoran da čujem šta pričaju ova dva gerelja… Tadić je tvrdio da je bolja krema sa voćnim kisjelinama i ekstratom aloe vere, a Lekić da je bolja sa kolagenom i ekstratom morskog krastavca… Onda su se faktički posvadjali da li se treba brijati ispod pazuha ili je bolja laserska epilacija… Na kraju je Tadić imao egzistencijalnu dilemu, da li je bolja vijagra ili cijalis… dok se Lekić branio ćutanjem.

boomerang
05.11.2022-22:58 22:58

o čemu su razgovnavali: o šetanju opanaka