Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi: Neistine ne mogu zamijeniti program i vizije

Demokrate odgovorile DPS-u

DPS nastavlja da se bavi neistinama, podmetanjima i napadima, računajući da im oni, u očima Novljanki i Novljana, mogu da zamijene program, vizije i projekte, koji im svaki put upadljivo izostanu, navodi se u odgovoru Demokratske Crne Gore na saopštenje hercegnovskog odbora DPS-a.

Iz Demokrata ističu da su u DPS-u odsustvo programa, vizija i projekata pokušali da kompenzuju viškom obećanja od kojih se niti jedno nije ostvarilo.

“Obećali su stanove mladim bračnim parovima, a dodijelili ih svojim funkcionerima. Obećali su 40000 radnih mjesta, a isisali 800 miliona iz KAP-a. Obećali su vrhunsku organizaciju lokalnih samouprava, a, ustvari, formirali organizovane kriminalne grupe. Obećali su pomirenje, a posvađali ljude. Obećali da će biti evropska, a postali radikalnoklerikalna stranka”, piše u odgovoru na saopštenje DPS-a.

Navode da su za razliku od DPS-a, tokom prethodnog mandata, realizovali 200 projekata.

“Dok su oni spuštali rampe, mi smo ih dizali i oslobađali grad. Dok su oni novac od trajekta slali u tajkunske džepove, mi ćemo upravljanje trajektom oduzeti od Bana. Dok su oni poklanjali stanove svojim funkcionerima, mi smo umanjivali komunalne naknade za rješavanje stambenog pitanja. Tako će neko, ako gradi kuću u 3 zoni grada, platiti simbolično građevinsku dozvolu. Dok su oni poklanjali stanove svojoj djeci, a sebi uzimali nove od države, mi smo omogućavali olakšice za svu djecu, a time i za sve porodice, uključujući i njihove, ali oni toga još nisu svjesni. Dok su oni omogućavali enormne uštede svojim funkcionerima prilikom kupovine stanova, mi smo omogućavali uštede na udžbenicima, prevozu za učenike i penzionere. Dok su oni subvencionisali članove svojih porodica, mi smo subvencionisali bavljenje sportom kod djece i omladine”, piše u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miralem
25.04.2021-01:12 01:12

Zahvalite se Izbjeglicama iz okruzenja koje je trebalo vratit u svoju maticu da nas ne boli danas glava nijesu dzabe nasi DJedovi zborili Najedi kuce pa te ujede-Crnogorci nikad doc pameti vama je jedini cilj da utrete sve sto je Crnogorsko !Sad vidimo da smo skolu platili DEBELO!