Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Neprihvatljivo prisustvo Mandića u izbornom štabu SNS-a

''Andrija Mandić pokriva drugu najznačajniju funkciju u novoj većini odmah iza premijera i nedopustivo je da predstavnici Spajićeve vlasti na takav način unižavaju Skupštinu, državu Crnu Goru i njene građane''

Neprihvatljivo je da Andrija Mandić kao predsjednik Skupštine Crne Gore i kao predstavnik svih poslanika i građana boravi u izbornom štabu bilo koje partije druge države. Odgovornost za ovaj događaj snosi Milojko Spajić od kojeg javnost očekuje da se izjasni ovim povodom, poručuju iz GP URA.

“Andrija Mandić pokriva drugu najznačajniju funkciju u novoj većini odmah iza premijera i nedopustivo je da predstavnici Spajićeve vlasti na takav način unižavaju Skupštinu, državu Crnu Goru i njene građane”, kažu u GP URA.

U GP URA napominju da je Mandić predsjednik Skupštine, koji predstavlja državu Crnu Goru i njene građane različitih političkih uvjerenja, i u tom kapacitetu je njegovo učešće na konferenciji za medije SNS-a, povodom rezultata parlamentarnih izbora u Srbiji, nije državničko ponašanje i zahtijeva izvinjenje kako poslanicima tako i svim građanima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve