Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Nenezić čestitao Novu godinu: Imamo dovoljno energije, znanja i riješenosti da učinimo Bar još boljim mjestom za život

On je poručio da će, posvećeno i prilježno u daljem radu staviti akcenat na postizanju održivih ekonomskih riješenja a sve u cilju poboljšanja ukupnog životnog standardna naših Barana

Predsjednik Skupštine Opštine Bar, Branislav Bane Nenezić u ime Skupštine Opštine Bar i u svoje ime, svim građankama i građanima Opštine Bar čestitao je nastupajuću 2023. godinu, uz želju da predstojeće novogodišnje praznike provedu u dobrom zdravlju, porodičnom miru i da nastupajuća godina donese uspjehe na svim životnim poljima.

“Duboko sam uvjeren da nas u izgradnji boljeg ambijenta za život naših građana u narednom periodu čeka jako puno posla. Ali sam takođe duboko uvjeren da imamo dovoljno energije, znanja i riješenosti da odlučno radimo kako bi smo učinili naš Bar još boljim mjestom za život. Pred nama su novi projekti koje ćemo uz jedan novi nivo komunikacije sa građanima, kroz saradnju sa građanima i samo u interesu gradjana realizovati”, naveo je nenezić u čestitki.

On je poručio da će, posvećeno i prilježno u daljem radu staviti akcenat na postizanju održivih ekonomskih riješenja a sve u cilju poboljšanja ukupnog životnog standardna naših Barana.

“Naši građani zavise od načina našeg rukovođenja tako da osim što imamo čast i priliku imamo i obavezu da gradimo mirnu budućnost ukorjenjenu u većoj sigurnosti i prosperitetu jednako za sve. Naredna godina godina će definitivno biti godina pozitivnih pomaka, vjerovatno nećemo riješiti sve probleme ali nećemo prestati da riješavamo nijedan”, zaključio je Nenezić u čestitki.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve