Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Nastavak revanšizma: Vlada smijenila sina Miomira Mugoše sa mjesta direktora Direktorata u MVP

U odluci koja je danas objavljena navodi se da se Mugoši ukida mandat ''zbog ukidanja navedenog radnog mjesta donošenjem novog Pravilnika o unutrašnjoj organizacijiisistematizaciji Ministarstva vanjskih poslova''

Vlada Crne Gore, na čelu sa premijerom Zdravkom Krivokapićem donijela je odluku o prestanku mandata Miljanu Mugoši, sinu bišeg gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoše koji je bio na mjestu generalnog direktora Generalnog direktorata za ekonomsku i kulturnu diplomatiju pri Ministarstvu vanjskih poslova.

U odluci koja je danas objavljena navodi se da se Mugoši ukida mandat “zbog ukidanja navedenog radnog mjesta donošenjem novog Pravilnika o unutrašnjoj organizacijiisistematizaciji Ministarstva vanjskih poslova”, piše u odluci koju potpisuje Krivokapić.

Ističe se da će dispozitiv ovog rješenja biti objavljen u Službenom listu.

Nadalje se navodi da protiv ovog rješenja žalba nije dopuštena, već se može tužbom pokrenuti upravni spor pred Upravnim sudom Crne Gore u roku od 20 dana od dana prijema rješenja.

Miljan Mugoša je ranije radio u diplomatskom predstavništvu Crne Gore u Argentini. On je ranije pokrivao i funkciju direktora Direkcije za ekonomsku i kulturnu diplomatiju. I prije toga bio je na dužnosti van Crne Gore, konkretno u ambasadi Crne Gore u SAD.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Čoban
31.05.2021-14:14 14:14

Uskoro će na to mjesto postaviti nekog nepismenog čobana sa litija. Nepismenog, kao što je i sam tzv MVP, Radulović Đoko Orlandić