Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Mugoša, Odžić i Cikotić podnijeli ostavke

Podnijeli neopozive ostavke na funkcije državnih sekretara

Državna sekretarka u Ministarstvu sporta i mladih Amina Cikotić, državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede Budimir Mugoša i državni sekretar u Ministarstvu kapitalnih investicija Petar Odžić, su podnijeli neopozive ostavke na funkcije državnih sekretara, saopšteno je iz SDP-a.

“Vlada kojoj je izglasano nepovjerenje u Skupštini Crne Gore je izgubila legitimitet da u punom kapacitetu vodi unutrašnju politiku, pa tako i u resoru sporta i mladih.

Kao politički imenovano lice u Vladi smatram primjerenim da u takvim okolnostima više ne obavljam dužnost državne sekretarke u Vladi Crne Gore.

Shvatajući ovu dužnost maksimalno odgovorno u potpunosti sam nastojala da tokom trajanja mandata sve aktivnosti i radne obaveze budu sprovođene u najboljem interesu države i svih njenih građana.

Uz zahvalnost na dosadašnjoj korektnoj saradnji, molim Vas da moju ostavku procesuirate na prvoj sljedećoj sjednici Vlade”, navela je u ostavci Amina Cikotić.

Isto obrazloženje dali su i Mugoša i Odžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dragoljub Kneževic
07.12.2022-14:00 14:00

Pa čim njihovi šefovi treba da odgovaraju za stanove koje su dobili i otkupili za osrnhikjda eura, onda daj ostavke, jer jer je to protiv interesa i integracija crne gore. Dajte i meni jedan stan od 90 kvadrata za par hiljada eura i ha ću navijati i za linija iz radtovaca i Pejovića sa sjevers