Utorak, 23 Jula, 2024
Rubrika:

Cikotić: Dok sav civilizovan svijet odaje počast žrtvama, na Pobrežju baš na ovaj dan natpis 4S

Prema njenim riječima, drugo se ništa ne može ni očekivati od onih ''koji su Mandićev uslužni servis i produžena ruka Vučićeve izopačene politike''

Zastrašujuće slike na Pobrežju na obilježavanju 29 godina od genocida u Srebrenici. Dok sav civilizovan svijet odaje počast žrtvama, u Podgorici baš na ovaj dan, na ovom mjestu – 4S. Neko bi rekao slučajno je, saopštila je potpredsjednica Socijaldemokratske partije (SDP) Amina Cikotić. ​​

“Gradska uprava je ili toliko nesposobna da ukloni natpis, iako je na vrijeme bila obaviještena, ili se pak oglušila na to. Djeluje da je ovo drugo. I pored toga, gradonačelnica Injac dolazi na obilježavanje, ne pokazujući elementarnu pristojnost prema žrtvama i svima koji su danas došli da odaju počast, tako što se nije ni izvinila”, navela je Cikotić.

Foto: Medijski tim SDP

Prema njenim riječima, drugo se ništa ne može ni očekivati od onih “koji su Mandićev uslužni servis i produžena ruka Vučićeve izopačene politike”.

“Ali vam nećemo ćutati na ismijavanje i ignorisanje svega onog što je civilizacijsko i ljudsko – a dostojanstveno odati počast žrtvama genocida u Srebrenici i te kako jeste. Nije slučajno”, zaključila je Cikotić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Marko
11.07.2024-17:22 17:22

Samo I'm Bog moze sudit !!!