Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Montenegro International: Podnijeta krivična prijava protiv Dragana Ilića

Na Instagram profilu pomenutog navodi se da je lociran u Herceg Novom sa aktivnim angažmanom u izbornom procesu u Nikšiću za potrebe izborne liste Demokratskog fronta čiji je nosilac Marko Kovačević

NVO Montenegro International podnijela je danas Specijalnom državnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv Dragana Ilića iz Prokuplja iz Srbije zbog nezakonitog miješanja u izborni proces u Nikšiću.

Na veb sajtu https://security-kobra.ls.rs/rs/ ,se  navodi da je Ilić vlasnika PR i Agencije za obezbjeđenje “Security Kobra” sa sjedištem u opštini Prokuplje, na adresi Vasilija Đurovića – Žarkog 13 i da se radi o firmi koja se bavi uslugama sistema obezbeđenja.

“Na Instagram profilu pomenutog navodi se da je lociran u Herceg Novom sa aktivnim angažmanom u izbornom procesu u Nikšiću za potrebe izborne liste Demokratskog fronta čiji je nosilac Marko Kovačević”, ukazuju iz MI.

NVO Montenegro International, od tužilaštva i Uprave policije  da krivično procesuiraju pomenuto lice u utvrde koje poslove je isto obavljalo sa namjerom uticaja na birače i izborni proces u Nikšiću.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Face
14.03.2021-14:13 14:13

….. intelektualaca, ali ZABREKLIH i masnih koritara i sluga picoustog Vučića.