Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Mladen Đuričić izabran za predsjednika OO DPS Bar

Poslije uspješno organizovane Opštinske izborne konferencije, kako su saopštili iz DPS Bar, koracima daljih reformi, za novog predsjednika Opštinskog odbora izabran je Mladen Đuričić, dugogodišnji član te partije.

Na večeras održanoj drugoj sjednici Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Bar prisutni članovi izabrali su novog predsjednika Opštinskog odbora DPS Bar.

Poslije uspješno organizovane Opštinske izborne konferencije, kako su saopštili iz DPS Bar, koracima daljih reformi, za novog predsjednika Opštinskog odbora izabran je Mladen Đuričić, dugogodišnji član te partije.

“Nakon što je jednoglasno izabran za predsjednika, Đuričić se zahvalio prisutnim članovima na ukazanom povjerenju, a onda i prethodnom predsjedniku OO DPS Bar, dr Dragoslavu Tomanoviću na njegovom dosadašnjem doprinosu i pomoći koju mu je pružio tokom ovog procesa. Sa članovima je podijelio stav da će on biti prvi među jednakima. Njegova vrata će uvijek biti otvorena za članove Demokratske partije socijalista, ali i za sve građane Bara”, navedeno je u saopštenju.

Đuričić je poručio da su se izborom novog saziva OO DPS Bar, stekli “preduslovi za ostvarivanje uspješnog izbornog rezultata” u tom gradu.

“Ukratko je upoznao prisutne i sa prioritetnim aktivnostima koje će biti realizovane u narednom periodu, izdvajajući izradu detaljne analize stanja, reorganizaciju mjesnih odbora, poseban osvrt na kategorije mladih, žena, djece, penzionera. Naglasio je da je siguran da skorašnjim izborom novog saziva Opštinskog odbora imamo dovoljne preduslove za ostvarenje uspješnog izbornog rezultata u Baru, a zajedničkim radom i trudom ostvarićemo još jednu pobjedu za naš grad Bar”, dodaje se u saopštenju.

Kako su naglasili, izborom Đuričića DPS Bar je “pokazala spremnost ka sprovođenju značajnih reformskih procesa”.

“Izborom Đuričića na čelo Opštinskog odbora, Demokratska partija socijalista u Baru, još jednom je pokazala spremnost ka sprovođenju značajnih reformskih procesa i superiornost u vođenju politika koje su ključne za prosperitet svih građana Bara”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve