Četvrtak, 8 Decembra, 2022
Rubrika:

Đuričić: Crnogorska luča slobode i dan danas sija najjače iz Bara

Povodom Dana oslobođenja opštine Bar

Povodom 24. novembra, Dana oslobođenja opštine Bar, u ime Opštinskog odbora DPS Bar, kao i u svoje lično ime, svim građankama i građanima našeg grada upućujem iskrene čestitke. Sa pijetetom i ponosom pominjemo antifašističku borbu naših predaka i istrajno čuvamo njene tekovine poručio je predsjednik Opštinskog odbora barskog DPS-a Mladen Đuričić.

Prema njegovim riječima, crnogorska luča slobode, zajedništva, jednakosti svih vjera, nacija i kultura i dan danas sija najjače upravo iz Bara!

“Vjerujem da će nas uvijek okupljati i snažiti našu vjeru u prosperitetno, građansko i društvo jednakih šansi za sve. U našim rukama je odgovornost da grad učinimo još infrastrukturno razvijenijim, primamljivijim za turiste i investitore, gradom ne samo za život, već i za uživanje. Jer, Bar ima sve – vjekovne zidine Starog grada, hlad stoljetne masline, dvije čarobne obale, ogromne potencijale luke i marine, mogućnosti za razvoj turizma, poljoprivrede, trgovine. Ali iznad svega Bar ima dušu – dovoljno veliku da primi sve koji u njega dolaze i da uvijek dočeka one koji se u njega vraćaju”, naveo je  Đuričić.

Još jednom, dodaje on, ističući koliko smo privilegovani životom u ovom gradu, čestitam Dan opštine Bar.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Merlin
24.11.2022-18:50 18:50

Ima li kakvih novih fabrika, investicija, zapošljavanja i boljeg standarda ili samo vrtite prazne priče o “slobodi, bitkama, itd.” ?

Pe Pera
25.11.2022-09:56 09:56

Pa ta luča je od cigara koje prolaze kroz luku Bar, a čim vidim DPS znam da je neki šverc u pitanju…..