Srijeda, 15 Maja, 2024
Rubrika:

Milović: Uspjeli da zaplijene petarde i automobile, hapsi Dritane jeftin marketing

Kazao je da Abazović nije propustio da predstavi tužilaštvo kao kukavice, a sebe kao hrabrog, iako, kako se navodi, tužilaštvo već radi na ovim kompleksnim predmetima uz pomoć EUROPOLA, uz opstrukcije koje imaju od policije i ANB

Specijalni rat koji Dritan Abazović vodi protiv Specijalnog državnog tužilaštva i glavnog speijalnog tužioca rezultiraće isto kao i ova “dobro isplanirana” akcija PTJ, koju su obilježila saplitanja jednih preko drugih, dezorjentacija kretanja i obaranje policijskog inspektora ispred samog ulaza čime su sami sebi blokirali ulaz i sprovođenje akcije. To je na Tviteru objavio funkcioner kreta Evropa sad Andrej Milović.

“Za tri godine potpune kontrole bezbjednosnog sektora Dritan Abazović i Filip Adžić najmoćnijoj organizaciji tzv. Bemaxovcima (nekad “Grandovcima”) uspjeli su da pronađu petarde, a od njenih pripadnika, uspjeli da privedu nekoliko novih BMW X5 automobila”, napisao je Milović na Tviteru.

Kazao je da Abazović nije propustio da predstavi tužilaštvo kao kukavice, a sebe kao hrabrog, iako, kako se navodi, tužilaštvo već radi na ovim kompleksnim predmetima uz pomoć EUROPOLA, “uz opstrukcije koje imaju od policije i ANB”.

“Na kraju, posle decenija šlepera, hiljada boksova i paketa, kilograma i tona koji nisu stali ni posle 30. avgusta 2020. godine, Dritan Abazović po odlasku sa funkcije moći će da se pohvali da im je presreo i zaplijenio paket pirotehnike i par automobila”. mnaveo je Milović.

Dodao je da je pametnima sve jasno.

“A onim drugima dovoljno da nastave sa “Hapsi Dritane” i jeftinim marketingom, zaključio je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
22.07.2023-16:51 16:51

…po 1.put za Milovica -svaka čast za tekst!
Borba protiv kriminala mora biti neselektivna ,bez podjele stare ,nove vlasti-mora biti borba strucna ,bez potrebne euforije i reklame…ne kao zadnja “borba”idemo u raciju “dako se nesto nađe”…zadnja “akcije SPRDNJA !
za sad nesposobni svi…ako se naslo 1200kg .kokaina jos se nezna ni čiji je…najnoviji “borci protiv kriminala” samo zatvaraju bez bas valjanih dokaza i pustaju se do daljnjeg i bez presuda …mislim da jos po ovakvoj”borbi protiv kriminala”-isplati se kriminal…