Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Milović: Ne treba pojašnjavati zašto sveštenik sa tri krivična djela ne može dobiti pozitivno mišljenje za pomilovanje

''Vjerujem da zaista nije potrebno dodatno pojašnjenje zašto sveštenik, koji ima tri krivična djela tj. tri pravosnažne presude, ne može da dobije pozitivno mišljenje Ministarstva pravde za pomilovanje'', napisao je Milović

Nakon reagovanja iz Kabineta predsjednika države Jakova Milatovića, u kojem je poručeno da je ministar pravde Andrej Milović obmanuo javnost, na mreži X oglasio se kratko i Milović.

“Vjerujem da zaista nije potrebno dodatno pojašnjenje zašto sveštenik, koji ima tri krivična djela tj. tri pravosnažne presude, ne može da dobije pozitivno mišljenje Ministarstva pravde za pomilovanje”, napisao je Milović.

Kancelarija za odnose s javnošću predsjednika Crne Gore ranije danas je saopštila da je Milović obmanuo javnost tvrdeći da je, navodno, predsjednik Crne Gore, Jakov Milatović, od njega tražio da “revidira odluku” odnosno negativno mišljenje po molbi za pomilovanje sveštenika “koji je činio krivična djela”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
12.02.2024-19:14 19:14

Bravo Ministre !
Ne stoji ucestala tvrdnja nema osoba van zakona ..najveci neprijatelj napretka je haos -upravo četnici/oslobodioci ga napravili ,ne slucajno no namjerno u svim vaznim institucijama …!

Krsto
13.02.2024-04:05 04:05

Da je u pitanju Fratar, Hodza, ili svestenik CPC ime bi mu bilo u svim medijima pa da je makar samo prdnuo na javnom mjestu..Ali ovako posto je u pitanju Pop iz SPC koji je pocinio cak 3 teska krivicna djela ni ime mu se ne smije pomenuti…Tako da narod i dalje dolazi kod njega na pricest i jos mu i zene i djecu dovode…Kako to osudjeni kriminalac moze nekog ispovjediti?Ja tom popu ne bih smio reci ni u kojem dzepu drzim novcanik… Jadov jeste trazio od Milovica da pomiluje Popa…Ali naravno samo na rijecima…Pa kad je Andrej Milović to… Pročitaj više »