Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Milošević: Da bismo Cetinju vratili ono sto zaslužuje, svi zajedno 5. decembra, Svim srcem za Cetinje!

Prema njenim riječima, svjesni da ovom gradu odavno treba dati vjetar u leđa smatra da je sad za to pravi trenutak sa ovakvom ekipom i energijom koju ova platforma ima

Zadovoljstvo je biti dio ovog tima koji me ozbiljnošcu i posvećenošću u veoma kratkom periodu uvjerio da je ovo pravi model kako da zajednički radimo na tome da naš grad bude najljepše mjesto za život i rad, ne samo u Crnoj Gori, kaže Nina Milošević kandidatkinja za odbornicu na listi “SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje”.

“Za sebe mogu reći da sam neko ko najbolje pliva među ljudima različite nacionalnosti, vjere i jezika, ali prije svega poštujem ono što jesam, a to je biti Crnogorka i pri tom Cetinjanka. Isto tako mogu reći da mi je lakše bilo uvjeriti sve njih vrijednostima ove države i ovog grada nego ljude kojima ovo blago pripada”, istakla je ona.

Prema njenim riječima, svjesni da ovom gradu odavno treba dati vjetar u leđa smatra da je sad za to pravi trenutak sa ovakvom ekipom i energijom koju ova platforma ima.

“Pored svih mogućnosti a svima nama već poznatih koji ovaj grad pruža, a da je stavljeno u zaborav akcenat bih stavila na razvitku i boljitku sportskog turizma za koji imamo sve predispozicije. Grad koji ima dva stadiona, više sportskih sala, bazen u okviru hotela koji je odavno na izdisaju, sa toliko kapaciteta treba iskoristiti u svrsi sportskih manifestacija i kongresnog turizma. Time bi ovaj grad dobio na broju posjetioca i na broju noćenja, kako hotelskog tako i privatnog smještaja. Da bismo Cetinju vratili ono sto zaslužuje, ovog puta moramo to uraditi svi zajedno 5. decembra, SVIM SRCEM ZA CETINJE!”, poručuje Milošević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve