Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Milatović Ostroški: Jakov Evropejac postao JAPAJAC!

Драги и весели рођаче, горд човјек, који у току једночасовног телевизијског интервјуа користи личну замјеницу ''ЈА'' 156 пута, чврсто је убијеђен да је управо он у центру свијета, надмен је и сујетан, а такав никад не може бити у потпуности срећан и задовољан, већ је стално раздражен и чак освјетољубив према онима који му укажу да гордост представља  лажну свијест  о себи самом.

Пише: др Петар Милатовић Острошки

Рођаче, неписмени ђаче, да си заиста неписмен увјерио си ме у свом телевизијском интервјуу првом програму црногорске телевизије 1. априла 2024. године.

Није првоаприлска шала, већ најстрашнија збиља. Наиме, у једночасовном телевизијском интервјуу употријебио си личну замјеницу у првом лицу „ЈА“ тачно 156 пута, односно сваке 23,7 секунди, али ако од тога одузмемо вријеме питања новинарке која те интервјуисала,  испада да си личну замјеницу „ЈА“ упријебио сваке десете секунде у току једночасовног интервјуа! О темпора! О морес!

Драги и весели рођаче, учестало коришћење личне замјенице у првом лицу једнине „ЈА“ доказује да је, поред очигледне неписмености, ријеч о гордости, а гордост  је највећи од свих седам смртних грехова, јер у гордости човјек се узноси, мисли да је високо изнад свих и управо због тога ниско пада, чак толико ниско да гордог неписмењаковића то води у презрење оних који су склопови мисаоних, духовних и емотивних констелација по мјери Бога, дакле који добро знају да је гордост ускључиво по мјери Сатане, а сви добро знамо кога и шта персонификује Сатана на ширем геополитичком и историјском плану.

Драги и весели рођаче, горд човјек, који у току једночасовног телевизијског интервјуа користи личну замјеницу „ЈА“ 156 пута, чврсто је убијеђен да је управо он у центру свијета, надмен је и сујетан, а такав никад не може бити у потпуности срећан и задовољан, већ је стално раздражен и чак освјетољубив према онима који му укажу да гордост представља  лажну свијест  о себи самом.

Они којима су лингвистика и психологија блиски, исувише добро знају да су синоними за гордост: охолост, завист, себичност, уображеност, надменост, злоба, злурадост, саможивост, усамљеност, ускогрудост, љубомора, неразумност, пакост, подмуклост, малодушност, хировитост, нискост, бездушност, безосјећајност и да не набрајам остале карактеролошке особине на скали људске посрнулости у овом посуновраћеном времену!

С обзиром да је у оптицају верзија да ћеш ускоро формирати нову политичку странку, послије овог  телевизијског интервјуа предлажем ти да се твоја нова странка зове „Покрет ЈА САД“.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
aufff
10.04.2024-07:41 07:41

Aooohhh, četnik savjetuje četnikoida… Je li vas zapalo, jes? Štetočine.

RIR
10.04.2024-11:33 11:33

…sve bi mu se oprostilo i njegovo prečesto “JA” samo čoek /slučajni/da se bori za CG njen ugled ,suverenitet,prosperitet,za bolje građana …itd -ali od toga ama bas nista ,svrstat ce se u najgore predśednike koje je imala CG …a CG će postojati i trajati uprkos njegov zelji da je uništi !

LoMi
10.04.2024-11:42 11:42

OSTROŠKI AHAHAHAHAHAHA bolje Bili Piton

Nikola
10.04.2024-18:32 18:32

Svaka čast za tekst, toliko originalno opisan ova JA da kada stane pred ogledalo prepoznaće sve ove karakteristike u sebi
JA VOLIM SAMO SEBE I JEDINO SEBE, JA JA JKOV JADOV