Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Milatović nezakonito smijenio Čelanovića

Čelanović dobio sudsku presudu o nezakonitoj smjeni sa pozicije generalnog direktora Direktorata za razvoj, ministarstva na čijem čelu je tada bio aktuelni predsjednik Crne Gore Jakov Milatović

Generalni sekretar Socijaldemokrata Miloš Čelanović danas je dobio sudsku presudu o nezakonitoj smjeni sa pozicije generalnog direktora Direktorata za razvoj, ministarstva na čijem čelu je tada bio aktuelni predsjednik Crne Gore Jakov Milatović.

“Evo konačno i sudske presude i zvanične potvrde bezakonja tzv. “oslobodilaca”, ”apostola” i inih… Naime, danas sam dobio i sudsku presudu da sam nezakonito smijenjen od strane Predsjednika Jakova Milatovića dok je bio ministar, a ja generalni direktor Direktorata za razvoj! Do moje smjene je došlo svega 20 dana od formiranja Vlade Zdravka Krivokapića, a do predlaga za smjenu 12 dana! U tužbenom zahtjevu nisam tražio materijalnu naknadu jer nisam želio da nanesem štetu budžetu i građanima. Građani nisu dužni da finansiraju javašluk, neznanje i revanšizam. Imao sam jedino želju da dokažem da se sa kršenjem zakona krenulo od samog starta 42. Vlade, a vidimo nastavilo se i sa 43. Vladom”, napisao je Čelanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve