Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Milatović dao ostavku na sve funkcije u Pokretu Evropa sad

On je istakao kako je dosadašnji rad te stranke bio u suprotnosti sa onim što su obećali o tome kako će djelovati

Predsjednik države Jakov Milatović daje ostavku na mjesto potpredsjednika Evropa sad, ali i na ostale stranačke funkcije.

On je na društevnoj mreži X istakao kako je dosadašnji rad te stranke bio u suprotnosti sa onim što su obećali o tome kako će djelovati.

Navodi i kako ta stranka danas djeluje suprotno vrijednostima koje je imao na umu prilikom njenog formiranja.


“Prilikom osnivanja Pokreta Evropa sad, građanima smo obećali transparentnost u radu, racionalan i argumentovan dijalog o politikama koje su inkluzivne i održive. Istovremeno, obećali smo da će kompetencije i lični integritet predstavljati odlučujuće faktore pri zapošljavanju i napredovanju”, podsjetio je on.

Obećali su, dodao je, i drugačiju političku kulturu utemeljenu na uvažavanju različitosti i afirmisanju evropskih vrijednosti.

“Dosadašnji način rada je suprotan obećanom i vrijednostima koje sam imao na umu prilikom stvaranja pokreta. Iz tog razloga dajem ostavku na sve funkcije u pokretu”, saopštio je Milatović.

Dodao je i kako će ga i ubuduće, pri obavljanju dužnosti predsjednika države, voditi isključivo ono što je interes građana.

Sve se dešava dan nakon prilično turbulentnih dešavanja u tom pokretu povodom imenovanja člana Odbora direktora Elektroprivrede Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Seoca
24.02.2024-18:09 18:09

Logično da Milatović ne može da vodi Crnu Goru sa četničko-ljotićevskom koalicijom četničkog vojvode Mandića, Crnogorskih posrbica i srbijanskih popova, jer Evropa je jasno dala na znanje Milatoviću, doklen god četnici i popovi ne priznaju suverinitet Crne Gore, ne osudjuju Ruski Genocid nad 42 miliona Ukrajinaca, doklen god oće da prisvoje Crnu Goru u “Srpskom svetu” Srbiji i Rusiji, Crna Gora NEĆE NIKADA UĆI U EVROPSKU UNIJU!!! Zato je najpametnije za opstanak Crne Gore da se Milo Djukanović pod hitno vrati za Predsednika Crne Gore da je spasi od srljanja u klero fašištičko srbovanje!!!

COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
24.02.2024-18:29 18:29

Sad može otvoreno rušiti svog ,,druga”, kojem nije oprostio što bi sve da se pita. Sad takođe može da se smjesti na čelu otpadnika iz SNPa i dvije poslanice,(možda će ih biti još) koje napustiše Mickejua. Sujeta je čudo, śećamo se tako i pokojnog Momira, njegovog idola, koji nije mogao oprostiti Milu popularnost kod građana.

dragan
24.02.2024-18:46 18:46

Svaka cast. Respekt.

klementina
24.02.2024-18:47 18:47

Ko ga ne zna skupo bi ga platio.”ONE OČI KOJE REDE, ONE i GLEDAJU.”

priprema
24.02.2024-19:45 19:45

omču Spajicu sa Mandičem, Bećicrm i Abazovicem…ako to ne vidi onda je gotov..

Plamenac
25.02.2024-04:11 04:11

JaDov ko JaDov…Konacno je shvatio da je u ovoj vlasti on poslednja rupa na svirali…Ne boli njega to sto je slago glasace, vec to sto ga niko ni za sta ne pita…Ova nova vlast je marionetska…Iza nje stoje SPC Vucic i srbijanski cetnici…
Naravno i Putin bi rado hapio luku Bar da napravi jos jedan Kalinjingrad….Njegova stara ideja bila je da kad Srbija aneksira Crnu Goru on preuzme luku Bar….Na pr na ime duga za oruzje koje daje Srbiji…Ili da je Srbija kupi u njegovo ime..Zato on odavno naseljava Ruse kod nas a pokusao je i drzavni udar