Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Milatović: Borićemo se za ambijent u kojem politički aktivna žena neće biti žrtva internet nasilja

Oni žele, po njenim riječima, da ovako ''podlim i bijednim'' načinima zaustave Aleksandru Vuković Kuč, jer, kako kaže, ''boli ih istina koju im sasipa u lice već godinama, hrabro i odvažno, dok stoji na braniku jedine nam domovine Crne Gore''

Nikada se neću pomiriti s tim da živimo u društvu u kojem je redovna pojava postalo to da žena bude meta ogavnih komentara, besprizornih uvreda i nemilosrdnih napada na društvenim mrežama zbog svojih političkih ili bilo kojih drugih stavova, poručila je poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Sonja Milatović.

“I dok god budem u politici, boriću se protiv tih i takvih beskičmenjaka i primitivaca koji na ovaj način, kroz napad na bilo koju od nas, u ovom slučaju poslanice Aleksandre Vuković Kuč, žele da obeshrabre i druge žene u njihovim plemenitim naumima da ovo društvo na svim poljima čine boljim”, saopštila je poslanica DPS.

Oni žele, po njenim riječima, da ovako “podlim i bijednim” načinima zaustave Aleksandru Vuković Kuč, jer, kako kaže, “boli ih istina koju im sasipa u lice već godinama, hrabro i odvažno, dok stoji na braniku jedine nam domovine Crne Gore”.

“Neka tim nitkovima bude jasno da ustuknuti nećemo ni za milimetar! Stajaćemo jedna uz drugu, i danas, i uvijek, jer dužne smo da nekim novim Aleksandrama, Zojama, Dritama i Sonjama obezbijedimo ambijent u kojem bavljenje politikom neće automatski značiti da postajete žrtva nasilja na internetu”, naglasila je Milatović.

U krajnjem, kaže ona, “na pogrešne ste se ustremili”!

“Zar stvarno mislite da neki tamo bijednici mogu učiniti da naš glas manje odzvanja? Tek ćete da nas slušate”, zaključila je Milatović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
goran
01.11.2023-14:31 14:31

Rijetko viđena i ovako nevaspitana i nekulturna poslanica kao Milatovićka, ali sledeći saziv skupštine nadam se da je nećemo gledat jer sumnjam da će bit među 5 prvih poslanika OKG DPS

Sindon
04.11.2023-15:03 15:03
Reply to  goran

TI SI NEKULTARAN COEK, NEZNANCE