Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Medoks: Provokacije i nasilje nisu rješenje

''Dijalog koji gradi razumijevanje i održivo rješenje uprkos vjerskim i političkim razlikama mora biti jedini put naprijed''

Britanska ambasadorka Karen Medoks kazala je da razlozi koji stoje iza tenzija ovog vikenda neće biti riješeni provokativnim riječima i nasiljem.

“Dijalog koji gradi razumijevanje i održivo rješenje uprkos vjerskim i političkim razlikama mora biti jedini put naprijed”, objavila je ambasadorka na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
@@@@
04.09.2021-23:38 23:38

mislim da je 45 NARODNIH HEROJA SA CETINJA U DRUGOM RATU IZUZETNO PROVOCIRALO I BILI NASILNI PREMA OKUPATORU FASISTICKOM PREMA TOME…PADAJ SILO I NEPRAVDO!!

BMX
04.09.2021-23:39 23:39

Kako biste reagovali kad bi vam u UK dosao neki pop iz druge drzave i rekao da Englezi ne postoje kao narod, da su izmisljeni, da su dosli iz necijeg jajca, da ste fildzan drzava, da ste vi neko drugi a ne to sto jeste, da nemate pravo na svoju religiju, crkvu, identitet, kulturu, tradiciju, istoriju i da sve to pripada nekom drugom. Da vas njihovi mediji,popovi i politicari non stop blate i vrijedjaju, da podstiču mrznju, podjele i nasilje, da vam prijete ratom i okupacijom, da vas pljuju i ponizavaju…. Da li biste onda imali “razumijevanja, dijalog i toleranciju”… Pročitaj više »