Srijeda, 15 Maja, 2024
Rubrika:

Medojević: Joanikije, Gojko Perović i Vlado Božović odgovorni za prevaru i izdaju birača

Oni su odgovorni za ovu prevaru i izdaju birača

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević optužio je Srpsku pravoslavnu crkvu da je učestvovala u izdaji birača.

On je u polemici na društvenoj mreži Facebook kazao da mu je partijski kolega Andrija Mandić kazao da su vladika Joanikije, Gojko Perović i Vlado Božović odgovorni za prevaru i izdaju birača.

“Ja govorim imenom i prezimenom ko je u ime crkve učestvovao u ovoj prevari. I to govorim samo ono što mi je Adrija rekao. Vladika Joanikije, pop Gojko Perović i Vlado Božović. Oni su odgovorni za ovu prevaru i izdaju birača. A Crkva nijesu sveštenici, nego narod. Samo ja više neću učestvovati u političkim igrama sveštenika koji su odigrali jos jednom za Mila Đukanovića i opastanak ovog režima”, kazao je Medojević.

Onda je jedan od korisnika ove društevene mreže pitao Medojevića zašto PzP i ostali iz DF-a dozvoljavaju da Krivokapić, Perović i ostali budu ispred njih.

“Zato što je ovaj put crkva napravila dil sa đavolom i sorošoidima iz Vijesti. Mi ćemo glasati za tu Vladu zbog građana. Ali ćemo ih svaki dan prozivati da ispune očekivanja građana”, ističe Medojević.

Na pitanje je li siguran da je Milo Đukanović kupio Zdravka Krivokapića, Medojević odgovara da jeste ako mandatar ne pokrene radikalne promjene.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Jo Radyn
18.11.2020-11:41 11:41

Prestani vise da se pravis pametan,Novi izbori? Ili cekas dobar posao u novoj vladu?Nije jos ni izabrana a vec se zalis.