Utorak, 26 Septembra, 2023
Rubrika:

Medojević: Dočekao sam da me tuži ministar za kojeg sam ja glasao

Spajić je tužio predsjednika PzP-a i zbog povrede prava na psihički integritet i prava na dostojanstvo

Predsjednik Pokreta za promjene, Nebojša Medojević, saopštio je da je on trebao da podnese tužbu protiv lidera Pokreta Evropa sad Milojka Spajića zbog povrede ugleda i duševne patnje. U podgoričkom Osnovnom sudu jutros je održano pripremno ročište po tužbi Spajića, koji se nije pojavio u sudnici.

Medojević je za TVCG je kazao da je on trebao da podnese tužbu protiv Spajića, nakon što je protiv njega podnio četiri krivične prijave.

Spajić, koji je tužio Medojević za povredu časti i ugleda, nije se pojavio na ročištu.
“Dočekao sam da me tuži u onaj ministar za kojeg sam ja glasao u crnogorskom parlamentu. U Crnoj Gori se ništa ne mijenja, korupcija i kriminal u vladi i dalje caruju.

Sudiji sam rekao da sam ja taj koji je trebao da podnese tužbu za povredu ugleda i časti, duševnu patnju jer me duša boljela kad sam gledao kako je Spajić pljačkao i krao ovu državu”, rekao je lider PzP-a.

Dodao je i da je glavnom specijalnom tužiocu Vladimiru Novoviću predao krivične prijave vezano za teške zloupotrebe zakona.

“Prikupio sam dovoljno dokaza do nivoa osnovane sumnje, i ne znam zašto glavni specijalni tužilac ne postupa po tome jer se radi o teškim pljačkama državnog budžeta”, istakao je Medojević.

Spajić je tužio predsjednika PzP-a i zbog povrede prava na psihički integritet i prava na dostojanstvo.

Spajić je angažovao advokatsku kancelariju Danilo Radulović da, u njegovo ime, preduzima sve pravne radnje, a tužba je predata krajem februara.
Advokat Radulović izjavio je ranije da se Spajić na ovakav potez odlučio, “kako zbog sopstvene mentalne higijene, tako i zbog mentalne higijene cjelokupne javnosti”.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
29.05.2023-12:05 12:05

… e Medo ,nijesi naučio a bio si u vojsci -to je “grbanje” vidis da je “kako vjetar puse “
nece na listi maticne partije i sa ovakvim postupcima počeo je da se “šaltuje “….
vidišMedo koliko su se bukvalno pljuvali čelnici URA-e i”tzv.Demokrate” nije takva politika ,što bi neki rekli ,nego su takve TO ništarije ..