Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Martinović zove na očuvanje mira i stabilnosti

Martinović je pozvao sve građane Crne Gore, bez obzira na njihovu identitetsku pripadnost, na očuvanje mira i stabilnosti koji decenijama drže najviše mjesto među vrijednostima građanske i evropske Crne Gore

Poslanik i potpredsjednik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović pozvao je sve građane Crne Gore, bez obzira na njihovu identitetsku pripadnost, na očuvanje mira i stabilnosti koji decenijama drže najviše mjesto među vrijednostima građanske i evropske Crne Gore.

“Očuvanjem mira i stabilnosti uvažavamo i preporuke EU u kojoj smo prepoznati kao država harmonije među svim njenim različitostima. Očekujem da će Crna Gora i ovom prilikom potvrditi takav status i da je DPS jurišnici u liku i djelu Veselina Veljovića, a pod komandom Predsjednika DPS-a, neće uspjeti osujetiti”, naveo je on na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
sramoto
04.09.2021-03:44 03:44

O kakvi, “jurišnicima” pričaš, sram te bilo?! Ovo je građanski otpor, otpor totalnom potiranju Crne Gore i Crnogoraca. Da imaš morala ne bi bio danas uz skute ostrašćenom i prepredenom izdajniku Bečiću. Pih, miči se da te ne gledamo.

Crnogorka
04.09.2021-04:13 04:13

Ceto ne otimaj tudje i gradi kucu na svoje -oteto je prokleto -vi CETNICI nijeste naucili ka cio svijet vasa sklonost je podmecivanje i otimanje tudjeg imate onu vasu cetnicku 90-tih-POPOVI-TOPOVI-LOPOVI!