Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Martinović: Osim što je prevario ostale, Abazović prevario i samog sebe tvrdnjom da nije dao vještačko disanje DPS-u

Kako Martinović ističe, njegove tvrdnje i izjave u posljednje vrijeme ''liče na Miki Maus politiku''

Poslanik Demokrata Vladimir Martinović kazao je da je premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović prevario ne samo sve političke subjekte, sve međunarodne partnere, sve građane Crne Gore, sve radnike Željezare, nego je i prevario samog sebe tvrdnjom da on nije dao vještačko disanje DPS-u, a glasovima poslanika DPS-a izabran za predsjednika Vlade.

Kako ističe, njegove tvrdnje i izjave u posljednje vrijeme “liče na Miki Maus politiku”.

“Odjednom, preko noći zaboravi čovjek na sve sastanke sa Milom Đukanovićem, na sve Sporazume sa DPS-om, na glasanje za smjenu generala Đurovića, na glasanje za izbor Suzane Pribilović, na glasanje za izbor bliskog saradnika Veselina Veljovića za pomoćnika direktora ANB-a, na glasanje za izbor, izvršioca teških krivičnih djela za generalnog inspektora ANB-a, na glasanje za izbor načelnika Generalštaba na predlog DPS-a, na glasanje za izbor bivšeg direktor ANB-a (kadar DPS-a) za člana Borda direktora EPCG, na glasanje za Bogdana Fatića za direktora Uprave za ugljovodonike, na predaju Barske plovidbe i Fonda PIO DPS-u… Sve je ovo čovjek preko noći zaboravio. Mislio je da narod pati od kolektivne amnezije. Da će narod progutati svakakve spinove ove nesrećne družine”, kazao je Martinović.

Kako navodi, Abazović je zaboravio na šurovanje sa Bemax-om gdje nije smio poslati ni službenika Uprave za inspekcijske poslove, na čijem je čelu visoki funkcioner URA-e, u kontrolu, kao što je dodaje, zaboravio na prekrajanje Podgorice i Zete zajedno sa poslanicima DPS-a sa namjerom da zajedno prekroje izbornu volju građana Zete i Podgorice.

“Zaboravio je čovjek da je URA pokušala da sa Andrijom podijeli Tužilački savjet, kao što je sa Andrijom podijelila Vladu po dubini. Zaboravio čovjek da su sa DPS-om glasali za Sudski savjet, kako bi anulirali rezultate Specijalnog državnog tužioca. Htjeli su da Novović hapsi, a DPS sudije da puštaju”, naveo je Martinović.

Abazović je, kako dodaje, zaboravio da je kao koordinator Službi bezbjednosti, nakon 18 mjeseci uvida u sve prvljaštine DPS-a, otišao sa DPS-om i na vili Gorica ugošćavao Volije, Bemaxe, Lazoviće… i druge šefove privrednih subjekata i klanova.

“Zaboravio je čovjek da je obećao Zakon o porijeklu imovine, kojeg nije smio staviti u proceduru zbog stavljenog potpisa na koalicioni aranžman sa DPS-omQ”, kazao je poslanik Demokrata.

Poručuje da je premijer sve zaboravio, ali narod ne zaboravlja.

“Narod zna da vas je DPS iznajmio na 100 dana, Dritan Abazović ne samo da je prevario sve političke subjekte, sve međunarodne partnere, sve gađane Crne Gore, sve radnike Željezare, nego je i prevario samog sebe tvrdnjom da on nije dao vještačko disanje DPS-u, a glasovima poslanika DPS-a izabran za predsjednika Vlade”, rekao je Martinović.

Njegove tvrdnje i izjave, prema ocjeni Martinovića, u posljenje vrijeme liče na Miki Maus politiku

“Htjeli ste ljepši hljeb od pogače, a dobili ništa. Tako ste i prošli”, zaključio je Martinović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Fatima
25.08.2022-16:07 16:07

Vidimo svi da je prolupao jos kad se izbaci da se nista ne pita ima da seta i sam sa sobom da prica ni psihijatrija vise ne pomaze a kamoli vestacko disane!

Tara
25.08.2022-16:18 16:18

Dritan je antidrzavnik i kriminalac..tacno kao i vi..dje ste krili nauruzanje popa Micovica..mozda u selo Zupa??Svi ste vi jednaki..vas sef ne izlazi iz crkava ..crkve serbije..gubite se!

COL
25.08.2022-16:23 16:23

1. Da li ste ikad viđeli da politički mrtvac daje ikome vještačko disanje?
2. Stigmatizovanje bilo koje ličnosti, bez obzira na njeno znanje, poštenje i lojalnost zakonima, zbog pripadnosti nekoj partiji se može podvesti pod segregaciju…
3. Malo kulture dijaloga u odnosu prema ljudima ne bi vam škodilo, što vas bi ograničavalo da kritikujete postupke i politiku istih.

Kristina
25.08.2022-19:18 19:18

Narod na koji se pozivate je nekako imaginarna kategorija u vasoj prici.Sto cemo sa onima koji nece da budu vas narod,a ima ih dosta.Ne ubrajajte ljude bez pitanja u taj vas narod.