Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Marković: Skandalozno da je savjetnica Ombudsmana 12. na listi PES

''Izgleda je i nemoguće postalo moguće''

Ombudsman Bjeković je urušio tu instituciju do te mjere da ista ne postoji, pa sada Jelena Nedović savjetnica poče da se bavi politikom, a ne bi smjela. I tako ona je 12 na listi Evrope sad što je skandalozno, poručila je funkcionerka Liberalne partije Jelena Marković.

Prema njenim riječima, Nedović je zloupotrijebila službeni položaj kroz rad neke NVO i , kako dodaje, naravno ombudsman ćuti na sve to i ne sankcioniše zbog namjere bavljenja politikom svoju savjetnicu.

„U ovoj državi pored ovakvih ljudi na čelu institucija od najvećeg značaja izgleda da je i nemoguće postalo moguće. Savjetnica Ombusmana nova poslanica, Crna Goro zemljo čuda“, poručila je Marković.

I tako nam, dodaje Marković, zaštitnik ljudskih prava i sloboda Siniša Bjeković preko savjetnice koja je 12. na listi pokreta Evropa Sad možda ćutnjom kapariše još jedan mandat ombudsmana.

„A kako će se sve odviti pratiću. On će kao i do sad ćutati na propuste ,,vladajuće većine” zarad mandata mada je više razobličen do te mjere da i vladajuća većina, a kamoli opozicija vidi da je to čovjek čije činjenje u interesu vladajućih, odnosno nečinjenje koje dovodi do ogromnih profesionalnih propusta, samo učestvujući u svemu zarad ličnog interesa osnažuje partitokratiju“, zaključuje Marković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
dragan
16.05.2023-12:56 12:56

Bravo! Podrska!