Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Mandić razgovarao sa Parcosom: Grčka će nastaviti da Crnoj Gori pruža punu podršku na putu ka EU

''Izražena je obostrana želja za daljim jačanjem sveukupne komunikacije, konstatujući da postoji prostor za saradnju u oblastima od obostranog interesa'', saopšteno je iz Skupštine

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić razgovarao je danas sa ambasadorom Republike Grčke u Crnoj Gori, Panajotisom Parcosom.

“Mandić je ocijenio da dvije zemlje spaja tradicionalno prijateljstvo i dobra saradnja, kao i da dosadašnji odnosi imaju značajan potencijal za dodatno unapređenje. Izražena je obostrana želja za daljim jačanjem sveukupne komunikacije, konstatujući da postoji prostor za saradnju u oblastima od obostranog interesa.”, saopšteno je iz Skupštine.

On je kako se navodi, tokom razgovora, istakao značaj dobrih odnosa sa Grčkom, kao zemljom koja snažno podržava evropsku aspiraciju Crne Gore, uz uvjerenje da podrška prijateljske Grčke neće izostati ni u narednom periodu.

Ambasador Parcos je čestitao predsjedniku Mandiću izbor na funkciju predsjednika Skupštine Crne Gore, te izrazio zadovoljstvo povodom današnjeg susreta, uz konstataciju „da je Grčka bila, ostala i biće prijatelj Crne Gore.“

“On je kazao da u pogledu politike proširenja podržava evropsku integraciju Crne Gore, kao i da će nastaviti da našoj zemlji pruža punu podršku na putu ka EU”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Exso
08.11.2023-16:43 16:43

Juce je onu srpkinju grlio danas ovom kad ruku ne otkide. U svakom slucaju valj ga na siroko i duboko obilazit. A i fasizam je zaraza lahko prenosiv.