Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Mandić otkrio plan za pobjedu u Nikšiću: Imamo podršku Srbije i Republike Srpske

Sve zavisi od nas, mi imamo podršku, poručuje Mandić

Jedan od lidera Demokratskog fronta i predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić kazao je na tribini svoje koalicije da će njegova koalicija pobijediti na lokalnim izborima u Nikšiću jer imaju podršku Vlade Crne Gore, Srbije i entiteta Bosne i Hercegovine – Republike Srpske.

Mandić koji je naimenovan za šefa izborne kampanje koalicije “Za budućnost Nikšića” je kazao da ima bolji osjećaj od onog na parlamentarnim izborima 30. avgusta.

“Imamo dobru osnovu, dobru energiju, imamo strašnu podršku našeg naroda i zašto ne bismo ubjedljivo osvojili Nikšić da ne razmišljamo o tome da li ćemo zavisiti od ovoga ili onoga. Sve zavisi od nas. Mi imamo podršku, imamo najbolji program, imamo kandidata za gradonačelnika mladog i uspješnog, koji može da povede grad u pravom smjeru. Imamo republičku vlast koja će zajedno da radi sa lokalnim vlastima, imamo Srbiju uz nas kao i Republiku Srpsku. Imamo sve ono što je potrebno da ovaj grad bude uspješan”, poručio je Mandić, prenosi Pobjeda.

Lider Nove je dodao da mora reći da je “30. avgusta osjetio dobru atmosferu koja nas je vodila pobjedi”.

“Ovo je već drugi ili treći sastanak u Nikšiću i moram reći da je ova atmosfera bolja od one koja je bila kada smo pobijedili 30. avgusta”, rekao je Mandić.

On je od aktivista dobio ovacije jer je proglašen “najzaslužnijim za veliku pobjedu srpskog naroda na parlamentarnim izborima 30. avgusta”.

“Ostaje samo pitanje da li ćemo da uradimo ono što treba. Da obiđemo svaku kuću, da zakucamo na svaka vrata, da pozovemo ljude da budu dio naše velike pobjede. I da kažemo građanima Nikšića da hoćemo da ih zaposlimo i da hoćemo da se obračunamo sa kriminalom i korupcijom i da ćemo otvoriti perspektivu za mlade ljude i sigurnost za penzionere”, zaključio je Mandić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve