Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandić: Neophodno da ova Vlada traje pun mandat

Mandić je zaključio da Crnoj Gori jako znači podrška Švedske, kao i svih ostalih EU adresa, te istakao da mir i stabilnost nemaju cijenu i da je neophodnost naše zemlje da sadašnja Vlada Crne Gore traje pun mandat, jer će jedino tako naši napori na evropskom putu biti uspješni

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić razgovarao je sa Anikom Ben David, ambasadorkom Kraljevine Švedske i upoznao je sa rezultatima koje je zajedno sa poslanicima u parlamentu postigao u protekla tri mjeseca, dodavši da je to više nego što je godinama ranije urađeno, saopšteno je iz Skupštine Crne Gore.

“Mandić je apostrofirao da vjeruje u mlade, obrazovane ljude i da će upravo oni nositi proces evropskih integracija i činiti dio evropske porodice kroz svoja poznanstva i rad u brojnim institucijama Evropske unije”, ističe se u saopštenju.

Ambasadorka Ben David se zahvalila Mandiću na prijemu, istakavši da je jako dobro što je okružen mladim ljudima.

“Dodala je da Švedska snažno podržava Crnu Goru na njenom evropskom putu, jer je potreba kako same Švedske, tako i cijele EU da Crna Gora postane dio ove porodice. Ben David je čestitala Mandiću na uspostavljanju političkog konsenzusa u Skupštini Crne Gore oko ključnih pitanja koja se odnose na proces evropskih integracija, a koja su odavno trebala biti riješena”, navodi se u saopštenju.

Mandić je zaključio da Crnoj Gori jako znači podrška Švedske, kao i svih ostalih EU adresa, te istakao da mir i stabilnost nemaju cijenu i da je neophodnost naše zemlje da sadašnja Vlada Crne Gore traje pun mandat, jer će jedino tako naši napori na evropskom putu biti uspješni.

On je poželio dobrodošlicu ambasadorki Ben David izrazivši zadovoljstvo povodom njihovog susreta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve