Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Mandić: Namjeravamo da se suočimo sa svima koji su montirali lažni sudski proces

Oni koji su predvodili ovaj postupak - specijalni državni tužioci Milivoje Katnić i Saša Čađenović i sutkinja Višeg suda Suzana Mugoša moraće, prema njegovim riječima, da se suoče sa posljedicama svojih nedjela

Sramna presuda i skaradna o kojoj se pričalo dugo vremena više ne postoji – kazao je jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić na vanrednoj konferenciji povodom odluke Apelacionog suda da ukine presudu kojom su optuženi za pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora 2016. godine, među kojima su se našli i lideri DF-a Milan Knežević i Andrija Mandić.

Kazao je da treba razmisliti kako su svi oni koji su optuženi u ovom sudskom sporu i njihove porodice živjeli prethodnih nekoliko godina dok ih je, kako rekao, “opaki i zloglasni režim predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića maltretirao i ponižavao”.

– Imamo odluku koja je negdje na tragu pravde i istine. Imamo veoma ozbiljnu namjeru da se suočimo sa svima koji su montirali lažni sudski proces i nemamo dilemu da svi tragovi i akcije vode do predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića. Imamo energije da to vodimo do kraja – poručio je Mandić.

Oni koji su predvodili ovaj postupak – specijalni državni tužioci Milivoje Katnić i Saša Čađenović i sutkinja Višeg suda Suzana Mugoša moraće, prema njegovim riječima, da se suoče sa posljedicama svojih nedjela.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve