Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Mandić: Imam državljanstvo u Srbiji koje sam stekao na legalan način

''Imam državljanstvo Srbije koje je dobijeno na legalan način. Nikada nisam imao prebivalište u Srbiji, nikada nisam bio na biračkim spiskovima'', rekao je on

Lider Demokratskog fronta Andrija Mandić kazao je kako je očekivao od ostatka parlamentarne većine da uoči predsjedničkih izbora podrže njihovog kandidata, odnosno njega.

“Smatrali smo da to mjesto pripada nama poslije obaranja režima Mila Đukanovića i poslije pobjeda na lokalnom nivou”, naglasio je on.

No, kako je dodao, “nekako je počela stalno da se ispostavlja ista faktura”.

“Govoreno nam je – dobro je da uložite svu svoju snagu, ali ne možete ništa da budete u vlasti”, rekao je Mandić gostujući na televiziji Vijesti.

Postalo je, kaže, prirodno da oni koji imaju manju podršku trebaju da imaju više u politici nego oni koji imaju veću podršku građana.

“Očekivali smo da podrže kandidata DF-a, ali to se nije desilo. Umjesto toga, počele su najave njihovih kandidatura, ali to je njihovo pravo”, poručio je Mandić.

Ako ne prođe u drugi krug, dodao je, aktivno bi agitovao za nekog drugog od kandidata većine od 30. avgusta.

“Očekujem da i oni tako postupe”, dodao je.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Terra_nova
02.03.2023-23:47 23:47

Pa koju će državu da predstavlja Andrija Mandić vojvoda četnički, ako dobije na izborima. Je li mi sad treba svi na riječ da vjerujemo čovjeku koji je osudhen za terorizam u pokušaju i nekome ko je bio protiv nezavisnosti – i još je – da će da služi Crnoj Gori a ne Srbiji čije državljanstvo posjeduje po sopstvenoj volji i koji kaže da mu je matična država Srbija – pa stvarno….

RIR
03.03.2023-08:22 08:22

…kako SRB odgovori da NEMA on no samo Spaic -srb ga stiti…ima pasos nema dokumenta …ima četničku sablju nije četnik…za njega je Cetinje obično selo ,treba kaže CT da napravi spomenik Aci palikuci ,kako bi ga turisti posjecivali ,onom koji je CG zavio u crno 1918 —to je “naš”CG Šešelj -“glasajte “ga stanovnici CG…
Čovjek koji je pokušao Državni udar u CG…
/tranjavo vođen sudski postupak nije jos okoncan …/to je taj tkzv Rajo…

Franjo
03.03.2023-09:12 09:12

Vojvodo nama u CG ne treba skola Okupatora PUTINOVA koju bi vi uveli u CG !!  Cus izjave –  Neophodno je da se suočimo sa svim napadačima na najteži način, što je moguće oštrije i surovije. Pucajte da ubijete. Ne treba samo da se obračunamo sa njima, već i njihove porodice, koje možda žive u Rusiji, privedemo pravdi. Bez flertovanja sa teroristima. Ne puštajte ih, kaznite ih na licu mesta i zauvek ih neutrališite. Gore od ikakvog ratnog zlocinca !!!

BobZeković
03.03.2023-09:15 09:15

Pa što si onda LAŽA da nemaš srpsko državljanstvo, NEMILOSRDNI BORČE: ZA UTAPANJE CRNE GORE U SRBIJU, ZA POTPUNO ISTREBLJENJE CRNOGORKI I CRNOGORACA, NEUSTRAŠIVI NAPADAČU NA NENAORUŽANE STANOVNIKE SUSJEDNIH DRŽAVA HRVATSKE, Bih I KOSOVA!

ZAGA
03.03.2023-19:33 19:33

Molim da se objasni sto to znaci: imam srpsko drzavljanstvo a dobio sam ga LEGALNO???? Onda ti i ne treba pribilastvo niti glasanje
Ali si 100% državljanin druge države! U ovom slučaju SRBIJE!!