Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Mališić-Korać: Dom zdravlja bio daleko od liste prioriteta bivše budvanske vlasti

Dom zdravlja u Budvi bio je daleko od liste prioriteta bivše gradske vlasti, saopštila je danas doktorka Marija Mališić Korać, kandidatkinja sa odborničke liste “Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović”, ističući da je, ako znamo da je u posljednje četiri godine budžet Opštine iznosio oko 150 miliona eura, a da je Domu zdravlja opredijeljeno 25.000, jasno koliko su brinuli o lokalnom sistemu zdravlja

Dom zdravlja u Budvi bio je daleko od liste prioriteta bivše gradske vlasti, saopštila je danas doktorka Marija Mališić Korać, kandidatkinja sa odborničke liste “Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović”, ističući da je, ako znamo da je u posljednje četiri godine budžet Opštine iznosio oko 150 miliona eura, a da je Domu zdravlja opredijeljeno 25.000, jasno koliko su brinuli o lokalnom sistemu zdravlja.

Kako je rekla, nije ni čudo što zaposlene u toj instituciji dodatno pogađaju neistine iznesene u promotivnom spotu Demokrata.

“Apsolutna je neistina da je bilo koja partija pomogla Dom zdravlja sa 30.000 eura, kako je navedeno u video materijalu koji obiluje falsifikatima. Jedina istina je da je Dom zdravlja u Budvi imao investiciona ulaganja u visini 119.000 eura, a da je Opština Budva participirala sa iznosom oko 25.000 eura”, istakla je.

Na tome su im, kazala je, zahvalni, ali ujedno i neprijatno iznenađeni da određeni politički subjekt opštinsku donaciju tretira kao ličnu partijsku.

“A nije da nijesu imali odakle, jer su za četiri godine nedolaska na posao, poslanici Demokrata i njihova stranka prihodovali između dva i po i tri miliona eura”, navela je Mališić Korać.

S druge strane, dodala je Mališić Korać, za investicione projekte koje treba realizovati u okviru Doma zdravlja potrebna je stabilna lokalna uprava, koja će biti pouzdan partner u unapređenju zdravstvene zaštite svih građana u Budvi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Frodo
11.08.2020-15:37 15:37

Auuu, zar ova smije da se pojavi?! Ma nju niko na oči ne može viđeti!