Subota, 11 Maja, 2024
Rubrika:

Krivokapić sa Raičevićem: Vlada nikog ne dijeli

Krivokapić je istakao da je njegova posjeta dokaz da Vlada Crne Gore nikog ne dijeli

Predsjednik Vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić posjetio je juče opštinu Bar, gdje je razgovarao sa predsjednikom opštine Dušanom Raičevićem i sa lokalnim rukovodstvom. Na sastanku je bilo riječi o brojnim infrastrukturnim projektima, koji se realizuju u toj Opštini.

Kako je saopšteno iz Vlade, Krivokapić je istakao da je njegova posjeta dokaz da Vlada Crne Gore nikog ne dijeli, već pokušava da sve probleme koji postoje, a tiču se lokalne samouprave, prepozna, analizira i da nađe najbolji put kako bi kvalitet života u Crnoj Gori izdigla na nivo koji svi građani očekuju.

Predsjednik Opštine Dušan Raičević zahvalio se premijeru na pokrenutoj inicijativi za prvi zvanični sastanak sa predstavnicima lokalne uprave i kazao da su projekti koji se već realizuju i koji su definisani kao jasno strateško opredjeljenje lokalne uprave dobili podršku od strane premijera.

Raičević i saradnici predstavili su premijeru najznačajnije razvojne projekte koji se u kontinuitetu realizuju na teritoriji Opštine Bar.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve