Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Krivokapić: Crnoj Gori treba nešto novo na političkoj sceni

Premijera su novinari na svečanosti povodom godinu dana rada Vlade pitali da li ga kao čelnog čovjeka ekspertske Vlade delegitimišu navodi da stoji iza liste Ne damo Mojkovac

Premijer Zdravko Krivokapić ocijenio je da Crnoj Gori treba nešto novo na političkoj sceni, što su, kako je naveo pokazali izbori u Mojkovcu.

Premijera su novinari na svečanosti povodom godinu dana rada Vlade pitali da li ga kao čelnog čovjeka ekspertske Vlade delegitimišu navodi da stoji iza liste Ne damo Mojkovac.

– Da sam stao na čelo te liste onda bi sigurno bio bolji nego DPS koji je pošao u prošlost. Nemojte jedno slobodno udruživanje da dovodite u vezu sa bilo čim osim sa onim što je tačno  – da Crnoj Gori, to pokazuju izbori u Mojkovacu, treba nešto novo na političkoj sceni. Da bez te novine ne može mnogo da se dešava. Broj dva koji su ostvarili ti časni građani sa jednim sinonimom koji ima na nekadašnju moju NVO su pokazali da žele nešto drugačije a izbori su imali jednu namjeru, da jedna se pokaže politička moć – rekao je premijer.

Građani su, kako je naveo, zaključili da mogu sami da procijene što je najbolje.

– Izbori su pokazali samo jednu konstantu. Da je DPS prošlost. Apelujem na vas kao mladom čovjeku da ne pripadate miljeu koji gubi – kazao je premijer odgovarajući na pitanje novinara Gradske TV.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crno
07.12.2021-16:01 16:01

N moze da se vjeruje da CRNOGORACA ima manje od Srba u Mojkovac-Kolasin-Niksic H.NOVI -Kotor -Mnogo se Promijenila CRNA GORA 90-tih i gresku NEOPROSTIVU napravila SA  IZBJEGLICAMA DALA DRZAVLJANSTVO NEPRIJATELJIMA ZLOCINCIMA CETNICKIM ! U PAMET SE CRNOGORCI NIKAD VISE NE NAJEDI KUCE DE TE UJEDE !!!!