Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Krapović: URA da kaže zašto je obmanula javnost tvrdnjom da nije pregovarala sa DPS

,,Koliko su pogubljeni u prostoru i vremenu Demokratama pokušavaju prikačiti Miloševića, a upravo je Ura potpisala Memorandum o rušenju vlasti sa partijom koja je vršila vlast sa SPS-om, a potom pozvala DPS u koaliciju, partiju koja je produkt Slobodana Miloševića''

Umjesto komunikacije putem davno prevaziđenih floskula i pokušaja zamagljivanja situacije, uvaženom potpredsjedniku GP URA Goranu Đuroviću odgovorićemo konkretno i u cilju da naš odgovor razumije svaki građanin Crne Gore, a posebno oni koji trideset godina na svojoj koži osjećaju šta je i kakav je kriminogeni sistem DPS-a, poručuje poslanik Demokrata Dragan Krapović te nabraja:

1. URA da se odluči: evropska, prozapadna, evroatlanska ili Branova Crna Gora.

2. URA da kaže, ko im je 3. decembra prošle godine (Abazović javno potvrdio) ponudio 21 milion eura za promjenu izborne volje građana.

3. Koliko su pogubljeni u prostoru i vremenu Demokratama pokušavaju prikačiti Miloševića, a upravo je Ura potpisala Memorandum o rušenju vlasti sa partijom koja je vršila vlast sa SPS-om, a potom pozvala DPS u koaliciju, partiju koja je produkt Slobodana Miloševića.

4. URA da kaže zašto baš sada kada je izabran novi TS kreću u rušenje vlasti?

5. URA da kaže, kako će ispuniti obećanje o hapšenju visokih funkcionera DPS-a, poput Petra Ivanovića i brojnih drugih aktera visoke korupcije, ako će upravo sa njima vršiti vlast na državnom nivou? Jedan koruptivno-kriminalni sistem se pobjeđuje tako što se revitalizuje narodnom voljom poraženi kreator tog sistema?

6. URA da kaže zašto želi vršiti vlast sa onima koji su glasali protiv Budžeta, većih plata za radnike, većih penzija, protv naknada majkama i drugih socijalnih davanja, ako je tvrdila da će srušiti vlast ako se ne izgalsa Budžet.

7. URA da kaže zašto je obmanula javnost tvrdnjom da nije pregovarala sa DPS, dok je sinoć Pavićević potvrdio da je bilo više pregovaračkih susreta?

“Poštovani građani, sve je konačno jasno i na čistini: varaju vas po istoj matrici kako vas je varao DPS punih 30 godina, a koja glasi: ko nije sa DPS taj je protiv države, protiv EU integracija, protiv evropskih vrijednosti, a u stvari to govore kako bi zaštitili fotelje i ponuđene milione.

Demokratska Crna Gora je državotvorna, prozapadna, proevropska partija koja se zalaže za državu socijalne pravde i vladavinu prava, i kao takvi smo garant da niti jedna prevara građana neće proći”, zaključuje Krapović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Oscar
18.01.2022-12:15 12:15

Ti krapoviću prvo da kažeš zašto ne vratiš mandat i pođeš u SDT i zašto ne vratiš onu zemlju od 7109 m2 koju ste dobili od dps i sveta Marovića……

Safet
18.01.2022-13:32 13:32

Lopanduro lopovska sta ima neko Cetnickim DEMOKRATAMA  da se opravdava vi ste proslost brod tone !! Abazovic ce vam sve objasnit kad bude trebalo a do tad pjevajte na rastanku zao nam je jer od vas koristi CG koliko od JARCA MLIJEKA!