Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Krapović učestvovao na globalnom vebinaru iz oblasti sajber bezbjednosti

Na vebinaru se govorilo o sajber bezbjednosti kao izazovu savremenog doba

Potpredsjednik i poslanik Demokrata, Dragan Krapović, učestvovao je na globalnom vebinaru iz oblasti sajber sigurnosti na ekspertskom nivou, na poziv US kongresmena, predsjednika Parlamentarnog obavještajnog bezbjedonosnog foruma i Savjetodavne skupštine države Katar.

Na vebinaru su diskutovali kongresmen Robert Pitendžer, predsjednik Parlamentarnog obavještajno-bezbjednosnog foruma, Čad Volf, sekretar za nacionalnu bezbjednost,NJ. E. Reem Al Mansouri, članica Savjetodavne skupštine i ambasadorka Žena političkih lidera, Kalid Al-Hašmi, pomoćnik sekretara Sektora za sajber bezbjednost, Dejvid Rouzer, član američkog Kongresa, Patrik Alkorn, viši menadžer SAS sajber bezbjednosti, Jakob Norvud, generalni direktor Sajber Intel centra Citi banke i Ričard DiZino, pomoćnik zamjenika direktora Odjeljenja za pravosuđe.

Na vebinaru se govorilo o sajber bezbjednosti kao izazovu savremenog doba, ali i o odgovorima na prijetnje i njihovoj prevenciji. Takođe, učesnici su diskutovali i davali odgovore na pitanja kako reagovati što brže, kako uvezati ljudstvo i vjestačku inteligenciju kao odgovor na isto tako formirane prijetnje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve