Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Krapović: Nijesam za obavezan vojni rok

On je naglasio da bi, s druge strane, taj model sigurno pratilo ''mnogo veće naprezanje postojećeg ljudstva'', kao i dodatna finansijska izdvajanja

U ovom trenutku nisam opredjeljenja za uvođenje obaveznog služenja vojnog roka, iako bi prednosti bile bolja popunjenost i moguće dugoročni benefiti za sistem odbrane, je kazao ministar odbrane Dragan Krapović.

On je naglasio da bi, s druge strane, taj model sigurno pratilo “mnogo veće naprezanje postojećeg ljudstva”, kao i dodatna finansijska izdvajanja.

“Odnosno potrebe većih ulaganja u adekvatnu infrastrukturu koja je sada nedostatna kad se radi o kapacitetima za obuku, smještaj i ishranu, a koja bez sumnje prati i angažman tolikog broja mladih ljudi”, rekao je Krapović Vijestima.

IzvorVijesti

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
VukLovcen
03.01.2024-17:20 17:20

Jednostavan prevod: Necu da radim nesto sto je korisno za dugorocnu sigurnost Crne Gore jer me to moze kraktorocno politicki skupo kostati.

Tara
03.01.2024-18:04 18:04

Naravno da nijesi saglasan..stim..da nas Serbija bolje napadne..CG je u NATO..i ona mora da ima svoje vojnike..vi se gospodine nista ne pitate..mi imamo zakon..koji nas stiti..od vas cetnika-antidrzavnika…